SVE ZANIMA KOLIKO GODINA IMA RUŠKA JAKIĆ: Ovo su DETALJI njenog ŽIVOTA, ovaj PODATKA o njoj se POUZDANO ne zna
Ruška Jakić, Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

SVE ZANIMA KOLIKO GODINA IMA RUŠKA JAKIĆ: Ovo su DETALJI njenog ŽIVOTA, ovaj PODATKA o njoj se POUZDANO ne zna

Ruška je imala veoma uzbudljiv život

Objavljeno: 14:08h

Ruška Jakić decenijama je već deo javne scene, srpska je novinarka, voditeljka i urednica čuvene emisije „Ljubav i moda“.

Jakićeva je u bivšoj Jugoslaviji govorila o mnogim tabu temama, isticala se svojim stavom i samopuzdanjem. Pred emsije "Ljubav i moda" zajedno sa Dankom Novović i Brankom Vučković vodila je emisiju "Draga Saveta".

Ruška je godina već na sceni, ali se o njenom privatnom životu veoma malo zna. Ipak ono što je poznato jeste da iza sebe ima tri braka, a ističe da je srećno razvedena žena. Poznata novinarka ima ćerku Anu.

"Dok sam radila u ‘Politici‘, udala sam se za prvog muža,Dejana Đurovića. Bili smo ludi, mladi i mnogo smo se voleli. On je u to vreme bio poznati glumac, radio je i na radiju. Bio mi je prva velika ljubav. Četiri godine smo se zabavljali, a dve godine bili u braku. Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, a onog trenutka kada je ljubav prestala, razišli smo se. Posle ‘Politike‘ usledio je ‘Bazar‘, u kom je stekla mnogo prijatelja, a među njima i čuvenog književnika i novinara Momu Kapora", rekla je za "Kurir" i nastavila:

"Bio mi je veliki prijatelj. Družili smo se, pravili novine, a posle posla smo sedeli u ‘Šumatovcu‘ i pili kafu. Radili smo zajedno i izbor za mis i putovali u London. Sećam se, bili smo u jednom poznatom londonskom klubu i sreli Breda Pita, a Moma je rekao: ‘Ma ko ga, bre, šiša!‘ Bio je mnogo duhovit. Kapor je zaslužan i za to što je Ruškina ćerka dobila ime Ana.

U tom periodu sam se udala za čuvenog arhitektu Radosava Nadeždića. S njim sam bila dve godine i dobila Anu. Dok sam bila trudna, Moma je pisao knjigu ‘Beleške jedne Ane‘, koja je u delovima izlazila u ‘Bazaru‘. Kada sam se porodila u Gradskoj bolnici na Zvezdari, svi su rekli: Rodila se Ana iz 'Bazara'! Zapravo joj je osoblje bolnice dalo ime. Inače, imala sam dug i komplikovan porođaj, ali se na kraju sve dobro završilo."

Njene izjave danas mnogi citiraju, a najpoznatije su: "Nekada sam bila mlada i lepa, sad sam samo lepa“, „Život bi mi bio dosadan da mi nije mene“, „Zahvaljujem se Ruški Jakić što ovako dobro izgleda“...

Kako je već rečeno da Ruška o svom životu ne voli da iznosi mnoge detalje, pouzdano se ne zna ni godina njenog rođenja, a prema nekim navodima rođena je 1938. godine.

Bonus video:

01:01:46

REALNA PRIČA - RUŠKA JAKIĆ - 06.12.2022.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.