KO JE VERENIK DRAGANE KOSJERINE? BAVI SE OZBILJNIM POSLOM: Izgleda kao APOLON, nema mu ravnog FOTO
Dragana Kosjerina, Foto: RTS printscreen

niste znali

KO JE VERENIK DRAGANE KOSJERINE? BAVI SE OZBILJNIM POSLOM: Izgleda kao APOLON, nema mu ravnog FOTO

Sve što niste znali o privatnom životu poznate voditeljke

Objavljeno:

Na pomen Dragane Kosjerine retko ko ostane ravnodušan. Voditeljka RTS-a pleni svojom harizmom i nesvakidašnjom lepotom već godinama unazad.

Poznato je da o svom privatnom životu ne voli da priča, ali na njenim društvenim mrežama povremeno nas počasti objavama iz svog gnezda u zagrljaju dugogodišnjeg verenika Bojana Perduva.

Bojan se bavi stomatologijom i prilično je uspešan u svom poslu, a srce poznate voditeljke osvojio je iskrenošću i dobrotom, na stranu što je jako zgodan i šarmantan.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/dragana.kosjerina

Takođe, par je zbog pandemije odložio dugo planirano venčanje. A o svom saputniku je svojevremeno ovako govorila:

„Bojan je moja najveća podrška, on je samosvestan i opušten, ima izuzetne ideje i motiviše me“, rekla je Dragana jednom prilikom.

Bojan se meni dopada, dopada mi se njegov posao, njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo. Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate“, rekla je ona o svom vereniku, prenosi Nova.

Bonus video:

00:05

Dragana Kosjerina kao sirena

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.