3 BRAKA I BRDO DEVOJAKA! Ove DAME su delile krevet sa NAJVEĆIM ESTRADNIM ZAVODNIKOM: Muškarci će PUĆI od LJUBOMORE
Aca sa bivšim devojkama, Foto: ATA images/Antonio Ahel

SKUPILI SMO IH

3 BRAKA I BRDO DEVOJAKA! Ove DAME su delile krevet sa NAJVEĆIM ESTRADNIM ZAVODNIKOM: Muškarci će PUĆI od LJUBOMORE

Veliki zavodnik i veliki ulov!

Objavljeno: 13:02h

Aca Lukas važi za veoma duhovitnog i harizmatičnog čoveka, ali i miljenika žena. Mnoge žene nisu mogle da odole scenskom šarmu poznatog pevača, a mi smo napravili listu njegovih bivših žena i devojaka.

Neke veze su se završile skandalozno, neke mirno, ali jedno je sigurno. Nikada ne možemo zaboraviti ove žene, jer su sve bile velike lepotice.

Pevač je imao 3 braka i iz ta 3 braka četvoro dece - Andreja, Lazara, Miljanu i Viktoriju.

SVETLANA VUKSANOVIĆ

Svetlana sa sinom Lazarom i snajkom
Svetlana sa sinom Lazarom i snajkomfoto: NENAD KOSTIĆ

Ceca Vuksanović je prva supruga Ace Lukasa s kojom ima sina i ćerku. Ona radi u prodavnici i živi normalan život daleko od medija. Nedavno smo je videli na svadbi njihovog sina Lazara.

Ona je bila Acina ljubav iz srednjoškolskih dana. Ipak ljubav nije opstala, ali su u dobrim odnosima. Oni su sada i baka i deka.

NATAŠA

Lukasova Nataša
Lukasova Natašafoto: Privatna arhiva

Lukas je Cecu ostavio i ubrzo dobio dete sa drugom suprugom, Natašom. Nataša je godinama sa sinom Andrejom živela u Nemačkoj, a onda se skoro desio skandal.

Lukas je u svojoj autobiografiji "Ovo sam ja", otkrio detalje o njoj, ali i o njenom suprugu Goranu Andrejiću.

„Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom mog boravka u Americi Nataša je našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović. Klasičan vaćaroš. Sad su Nataša i on muž i žena.“

KSENIJA PAJČIN

Živeli su zajedno
Živeli su zajednofoto: Marina Lopičić

Kada je izdao autobiografsku knjigu otkrio je po prvi put i detalje tajne veze koju je imao s ubijenom pevačicom Ksenijom Pajčin.

"Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih: 'Dobar čovek. Lepa, a nesrećna. Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala 'Kako je ova uspela, a ja ništa'", napisao je Lukas.

DANIJELA VRANIĆ

Romansa počela tokom saradnje na zajedničkoj pesmi 'Niko kao ti'.
Romansa počela tokom saradnje na zajedničkoj pesmi "Niko kao ti".foto: Damir Dervišagić

Verujemo i da se danas bruji o njima. Pričalo se da su pevačica Danijela Vranić i Lukas, navodno, bili u vezi. Romansa je, kako su tada pisali mediji, počela tokom saradnje na zajedničkoj pesmi "Niko kao ti".

Veza je, kako se šuškalo, bila kratka a oni su ćutali. Kako su mnogi govorili, nakon raskida Danijela se povukla sa estrade.

SONJA VUKSANOVIĆ

Šuškalo se da je nju najviše voleo
Šuškalo se da je nju najviše voleofoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Mediji su brujali o tome da je Aca Lukas Sonju preoteo od svog prijatelja Željka Šašića. Svakoga dana su bili meta svih medija, a sve tri strane su aktivno učestvovale u iznošenju privatnih stvari javnosti.

Međutim, to ih nije sprečavalo da uživaju u ljubavi. Sonja i Aca su se i venčali.

Sonja i Aca na venčanju
Sonja i Aca na venčanjufoto: Vladimir Šporčić

Sonja i Aca su dobili ćerku Viktoriju, a ni ovaj brak nije potrajao. Šuškalo se i da je Lukas zapravo Sonju najviše voleo i teško je podneo razvod od nje. Spominjale su se prevare, a par je danas u dobrim odnosima.

On se nakon razvoda od supruge preselio se u stan na Voždovcu, dok su njegova bivša i ćerka ostale da žive u porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi.

Sonja uslikana pre par dana u divnom izdanju
Sonja uslikana pre par dana u divnom izdanjufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Lukas je u svojoj knjizi opisao i kako su izgledale njihove svađe.

- Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, grešili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo da gubi smisao. Nabrajala je u svađi šta sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred decom. Od dranja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvatamo svoj deo krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vređam je. Kad sam hteo da krenem, ona mi se unela u lice. „Da nećeš da me udariš!“ A pogan jezik čak i za razjarenu ženu - napisao je Lukas.

BRANISLAVA PAŠAJLIJA

Pašajlija i Lukas u izlasku
Pašajlija i Lukas u izlaskufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon kraha braka sa Sonjom, dok se još nije zvanično i razveo, prva devojka sa kojom je Lukas izašao u javnosti bila je zanosna crnka Branislava Pašajlija. Ova veza je odmah na počeku bila skandalozna budući da je ona tada bila još zvanično udata za svog supruga Željka Pašajliju.

Ni ova veza nije dugo potrajala, tačnije smao mesec i po, a Aca je rekao da je veza s Branislavom bila njegova velika greška.

Njih dvoje su tada svuda išli zajedno, slikali se za medije i svima pokazivali koliko su zaljubljeni
Njih dvoje su tada svuda išli zajedno, slikali se za medije i svima pokazivali koliko su zaljubljenifoto: Dragan Kadić

Branislava se posle ove veze povukla iz javnog života i retko se može videti u medijima. Mada, morali smo sada da je probudimo.

BOŽANA VUJINOVIĆ

Lukas sa plavušom iz Bosne.
Lukas sa plavušom iz Bosne. foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon raskida sa Branislavom, Lukas je našao plavušu i to iz Bosne. Plejboj zečica Božana Vujinović mu je osvojila srce, a veza je bila šokantna. Ona je kasnije punila naslovnice budući da je bila hapšena.

Kada je o Lukasu reč, par je bio otvorenoj ljubavi, a u medijima su svojevremeno osvanule i njihove zajedničke fotke. Ipak, romansa sa starletom nije dugo potrajala.

Muvao je i fudbaler
Muvao je i fudbalerfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, nju su spajali i sa Nejmarom zbog fotografije iz Pariza, kada su mediji pisali da poznati fudbaler nije ostao imun na šarm ove atraktivne i zgodne plavuše.

JOVANA DOROŠKI

Misica i Lukas sijali od sreće
Misica i Lukas sijali od srećefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša misica Jovana Doroški je bila ljubav Ace Lukasa, doduše nije dugo trajala. Išli su zajedno na promocije, izlazili su i provodili se, a folker je izgledao poprilično srećno pored nje. Ljubili su se u javnosti, a onda i raskinuli.

Intima ogoljena
Intima ogoljenafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Verujemo da ih je bilo još mnogo, a o ovima je brujala javnost.

Bonus video:

01:33

TO NIJE MUZIKA, TO JE SATANISTIČKI PERFORMANS! Aca Lukas ocrnio pobednika pesme za evroviziju OPLEO I PO HRVATSKOM BENDU

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.