PRATI JE U STOPU, NE SME NIKO DA JE DIRA! Iza svake uspešne žene stoji JAK MUŠKARAC? Ovo je DŽENTLMEN naše pevačice
Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

malo ko zna

PRATI JE U STOPU, NE SME NIKO DA JE DIRA! Iza svake uspešne žene stoji JAK MUŠKARAC? Ovo je DŽENTLMEN naše pevačice

Njena najveća ljubav!

Objavljeno: 11:15h

Popularna folk pevačica Tina Ivanović godinama je na javnoj sceni i veliki je profesionalac kada su u pitanju nastupi. U svemu tome joj pomaže i suprug Zvezdan koji joj daje vetar u leđa.

Ona je više puta govorila o tome da je baš on najveći pokretač kada je karijera u pitanju i da stalno ima nove ideje koje ona rado usvaja.

Pevačici je on partner već 26 godina. Kako je i sama rekla njih dvoje godinama pokušavaju da dobiju dete, ali im se nažalost to nije dalo. I dan danas joj je to bolna tema.

Pevačici je on partner već 26 godina
Pevačici je on partner već 26 godinafoto: Stefan Tomasevic/ATAImages

- Jedina stvar koju nisam ostvarila u životu je da rodim dete Zvezdanu. Pokušavali smo godinama, ali nije nam se dalo. To je moja bolna tema i ne bih previše o tome, ali i pored toga, nas dvoje smo zajedno, volimo se i poštujemo jedno drugo, a sreća je što oboje imamo decu iz prethodnih brakova - rekla je pevačica za Kurir jednom prilikom.

Već 27 godina uživaju zajedno
Već 27 godina uživaju zajednofoto: Privatna arhiva

Za supruga kaže da je veliki džentlmen i gospodin.

- On je jedan gospodin i džentlmen pre svega, zna da me iznenadi. Mnogo puta sam se iznenadila. Ja uvek kažem da mene sitnice osvajaju, a neke stvari koje je on uradio su me oduševile. Pošto je on mnogo vredan čovek, voli da kosi travu, napravio je jednom srce od trave i slovo T. Pozvao me je samo da izađem na terasu, onda sam imala i šta da vidim. Preko cele poljane srce i slovo T - ispričala je pevačica za "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Bonus video:

00:36

VAŽI ZA NAJZGODNIJU PEVAČICU, A OVO JE NJENA PRIČA! Tina Ivanović se ispovedala uz plač: Pred školu, morali smo kredit da dižemo!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.