LJUBILA POLA VEKA STARIJEG MUŠKARCA, PA OŽENJENOG PEVAČA: Evo čime se DANAS bavi MILJENICA DEDA
Milojko i Milijana, Foto: Filip Plavčić

sećate je se?

LJUBILA POLA VEKA STARIJEG MUŠKARCA, PA OŽENJENOG PEVAČA: Evo čime se DANAS bavi MILJENICA DEDA

O Milijani se i danas mnogo govroi

Objavljeno:

Milijana Bogdanović proslavila se učešćem u rijalitiju “Parovi”, a nedavno je otkrila da se zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.

Javnost ju je najviše upamtila kroz vezu sa pet decenija starijim Milojkom Božićem (78), kao i sa oženjenim pevačem Ivanom Gavrilovićem, a nedavno se pisalo da ima novog dečka koji je 23 godine stariji od nje.

Milijana je krajem prošle godine na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa izabranikom, njih dvoje su se držali za ruke i uživali u kafiću.

Milijana je krajem prošle godine na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa izabranikom, njih dvoje su se držali za ruke i uživali u kafiću.
Milijana je krajem prošle godine na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa izabranikom, njih dvoje su se držali za ruke i uživali u kafiću.foto: prentscreen/instagram/milijanabogdanovic

– Obožavam autobuse i oduvek sam želela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promenom koju sam napravila – rekla je Milijana nedavno i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

– Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promene – zaključila je bivša rijaliti učesnica.

Milijana Bogdanović (26) proslavila se učešćem u rijalitiju “Parovi”, a nedavno je otkrila da se zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.
Milijana Bogdanović (26) proslavila se učešćem u rijalitiju “Parovi”, a nedavno je otkrila da se zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.foto: prentscreen/instagram/milijanabogdanovic

Inače, vremešni Milojko nije jedini penzioner sa kojim je Milijana bila u vezi.

Naime, Bogdanovićeva se svojevremeno zabavljala sa penzionerom Milošem (64), a pisalo se da joj je on kupio automobil marke mercedes.

- Miloš živi u Užicu, odakle su moji roditelji. Tako smo se i upoznali, u kafiću. Sada smo zajedno - rekla je tada Milijana.

Ova romansa nije dugo potrajala, a devojka iz Pilatovića na svom Instagram profilu delila je fotografije i sa drugom starijom gospodom.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.