NAKON NAPADA OGLASILA SE LUNA ĐOGANI: Objavila FOTO DOKAZ SVEGA, pa OŠTRO OSUDILA
Luna Đogani, Foto: Printscreen/amigshow

iskrena

NAKON NAPADA OGLASILA SE LUNA ĐOGANI: Objavila FOTO DOKAZ SVEGA, pa OŠTRO OSUDILA

Jedan influenser je snimak napada na Breskvicu podelio, a snimak je šokirao Lunu Đogani, pobednicu "Zadruge 2"

Objavljeno:

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica doživela je neprijatnost sinoć, tokom nastupa na festivalu "Belgrade Music Week".

Pevačicu su gađali satom, flašama, ali i granama. Sličnu neprijatnost doživelo je nekoliko izvođača, a Breskvica se danas oglasila na svom Instagram profilu.

- Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sad sad legla, zdravstveno stanje mi je katastrofa. Mislim da sam ipak uspela nešto da svima dokažem sinoć. Hvala vam do neba što ste do kraja ostali baš svi i što ste onako sa mnom pevali. Srce mi je puno.

Breskvica
foto: prentscreen/instagram/brrrreskvica

Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj... Ostala sam bez cipela, pa sam ceo nastup pevala bosa, što će sigurno da se odrazi na zdravlje, ali šta je tu je. A sad se gasim. Temperatura ipak preuzima ovde - rekla je Breskvica.

Jedan influenser je snimak napada na Breskvicu podelio, a snimak je šokirao Lunu Đogani, pobednicu "Zadruge 2". Ona ga je podelila na svom Instagram profilu i osudila omladinu koja je napadala pevače.

Jedan influenser je snimak napada na Breskvicu podelio, a snimak je šokirao Lunu Đogani, pobednicu 'Zadruge 2'
Jedan influenser je snimak napada na Breskvicu podelio, a snimak je šokirao Lunu Đogani, pobednicu "Zadruge 2"foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Bonus video:

01:08

Luna Đogani iznela tajnu uspešnog braka

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.