OBJAVLJENA FOTKA DRAGANE DŽAJIĆ NA JAHTI: Na sebi NEMA ODEĆU samo kupaći, vidi se svaka OBLINA KAO TEMPIRANA BOMBA
Dragan i Dragana Džajić, Foto: Damir Dervišagić

vrela kao letnji dan

OBJAVLJENA FOTKA DRAGANE DŽAJIĆ NA JAHTI: Na sebi NEMA ODEĆU samo kupaći, vidi se svaka OBLINA KAO TEMPIRANA BOMBA

Podsetimo, Dragana je udata za brata naše proslavljene teniserke Ane Ivanović i sa njima ima sina, kojem su dali ime Vid

Objavljeno: 19:20h

Dragana Džajić, ćerka nekadašnjeg fudbalera Dragana Džajića, podelila je na svom profilu na Instagramu sliku sa letovanja.

Naime, lepa Dragana trenutno se nalazi u Palma de Majorci i prizorom sa jahte raspametila je sve. Dragana je u minijaturnom belom bikiniju pozirala i svi su zanemeli kad su videli koliko je zgodna i zategnuta, obzirom da se porodila.

Čini se da joj je sve potaman, dok uživa na suncu i gleda ka otvorenom moru, a komplimenata na račun njenog izgleda ima na pretek

"Izgledaš savršeno", "Kakva je ovo bomba, ludilo mozga", "Prezgodna si i prelepa", "Au, kakve obline, da ti pamet stane", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara.

Dragana Džajić
foto: Filip Plavčić

Podsetimo, Dragana je udata za brata naše proslavljene teniserke Ane Ivanović i sa njima ima sina, kojem su dali ime Vid.

Rođenje sina ih je neizmerno obradovalo, budući da su Dragani, kako je ispričala, lekari prognozirali da neće moći da se ostvari kao majka.

- Mnogo puta dobijala sam 'ne' kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Nasuprot negativnim lekarskim prognozama, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe - rekla je jednom prilikom Dragana za "Story".

Bonus video:

03:10

VID JE SADA U UZRASTU KADA MU JE MAMA JAKO VAŽNA, A MENI TO PRIJA Dragana Džajić otkrila ko čuva naslednika dok je ona u izlasku

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.