NEPOZNATE ČINJENICE IZ PROŠLOSTI MILOMIRA MARIĆA SADA SU PRED VAMA: Još u MLADOSTI sarađivao sa VELIKIM MOĆNICIMA
Milomir Marić, Foto: Stefan Stojanović

zanimljivo

NEPOZNATE ČINJENICE IZ PROŠLOSTI MILOMIRA MARIĆA SADA SU PRED VAMA: Još u MLADOSTI sarađivao sa VELIKIM MOĆNICIMA

Marić se prisetio mnogih detalja iz svog bogatog života

Objavljeno:

U novom izdanju emisije "Sceniranje", Ljiljana Stanišić razgovaraće sa kontroverznim novinarem i piscem, Milomirom Marićem, koji će prvi put za Kurir televiziju govoriti o detaljima iz svog poslovnog, ali i privatnog života.

Marić će pričati o svom detinjstvu i tajnama uspeha za koje domaća javnost nije znala, te je otkrio da je naučio da čita sa gotovo tri i po godine.

- Naučio sam, imao sam neki dedin kofer, drveni, iz zarobljeništva. Bio je pun knjiga i ja sam ga po dvorištu stalno nosio sa sobom, čitao i čitao... Do dana današnjeg nisam prestao - nasmejao se Milomir.

Poznat po britkom jeziku, iskrenosti i šarmu, oduvek je bio drugačiji od drugih. Mnogima je zbog toga bio trn u oku, ali uspesi koji su iza njega niko nije mogao da mu ospori.

Marić u Sceniranju otkriva da kada evocira uspomene, nekad ni njemu samom nije jasno kako je pojedine stvari uspeo da ostvari.

- Ja sam sa predsednikom Vlade Srbije sa 13 - 14 godina pravio intervju za lokalne novine. Danas kada pogledam, ne mogu da verujem kako je taj ozbiljan čovek razgovarao sa nekim detetom. Ja sam njega kao ozbiljno pitao, on je kao ozbiljno odgovarao... - govori Marić.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.