PRE RAZVODA OD JASMINE DARKO JE BIO SA OVOM POZNATOM SRPKINJOM: Cela NACIJA je tada BRUJALA O NJIMA
Foto: Dragan Kadić

hit

PRE RAZVODA OD JASMINE DARKO JE BIO SA OVOM POZNATOM SRPKINJOM: Cela NACIJA je tada BRUJALA O NJIMA

Ko se seća?

Objavljeno:

Pevač Darko Filipović razveo se od supruge Jasmine nakon 12 godina braka, a malo ko zna da je pevač nekada bio u vezi sa svojom jako poznatom koleginicom.

Naime, Darko Filipović se na početku pevačke karijere zabavljao sa koleginicom Tanjom Savić, koja se kao i on takmičila u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a oboje su dogurali do finala.

Kako su pisali domaći mediji svojevremeno, Tanja i Darko su se zabavljali tokom 2005. godine kada su oboje promovisali albume prvence. Njihovu emotivnu vezu su krunisali duetom "U godini jedan dan" koji se našao na prvom albumu Savićeve.

Tanja i Darko su se zabavljali tokom 2005. godine
Tanja i Darko su se zabavljali tokom 2005. godinefoto: Dragan Gajić Gaja

Podsetimo, nakon što je odjekula vest da se razveo, oglasio se pevač Darko Filipović, koji je izneo šok optužbe na račun svoje bivše supruge.

- Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara - rekao je Darko, pa nastavio:

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote - dodao je Filipović. Želim joj sve najbolje - izjavio je pevač za "Republiku"

Bonus video:

03:33

PLATIO 50€ DA BI PEVAO NA PLEJ BEK? Darko Lazić častio Di Džeja da bi umesto pevanja uživo otvarao usta, a EVO ŠTA JE RAZLOG

(Espreso/Blic/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.