OVO JE SPISAK FINALISTA ZVEZDA GRANDA: Evo ko je u trci da PRESTIŽNU NAGRADU
Zvezde Granda, Foto: prentscreen/youtube/ Zvezde Granda

TAKMIČENJE

OVO JE SPISAK FINALISTA ZVEZDA GRANDA: Evo ko je u trci da PRESTIŽNU NAGRADU

Cela Srbija iščekuje finale popularnog muzičkog takmičenja

Objavljeno: 10:57h

Nakon višemesečne borbe, 24 kandidata prethodne noći dalo je sve od sebe da se plasira u finale u kome će se voditi trka za novu „Zvezdu Granda“, a njih 17 uspelo je da oduševi žiri i dokaže da su baš oni zaslužili da se bore u poslednjoj rundi.

Iako su za ulazak u sam finiš takmičenja odlučivale nijanse, pojedini su imali sreću da olako opčine stručni žiri, a sedmi glas Saše Popovića bio je finalni za direktan prolazak.

To je u prvoj pošlo za rukom Martini Jozinović koja je prva obezbedila sebi mesto u superfinalu, a ubrzo zatim u završnicu takmičenja otišla je i Maja Jevtić kao prva trudnica ikada koja će se boriti za laskavu titulu.

Odlučeno je da Martina Jozinović direktno prolazi u finale, pa je ona ujedno i prvi finalista šesnaeste sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“
Odlučeno je da Martina Jozinović direktno prolazi u finale, pa je ona ujedno i prvi finalista šesnaeste sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“foto: Printscreen/zvezdegranda

Pravo iznenađenje dogodilo se nakon duela između Dženana Rakića i Dragana Đurića kada je Saša Popović doneo odluku da ih obojicu pošalje u veliko finale, a ista sudbina zadesila je i Nejaza Ramčevskog i Petra Bulatovića.

Radost i uzbuđenje nije krila ni Ksenija Tanu koja je svojim energičnim nastupom podigla ceo studio na noge zbog čega je Saša bez razmišljanja dao sedmi glas.

Nakon 12 fantastičnih duela, čak 17 kandidata završilo je u baražu iz kog se njih 10 izborilo za finale, a to su: Sanela Hasić, Slavica Angelova, Lidija Matić, Nenad Kostov, Igor Knežević, Milan Bukilić, Ivona Damjanović, Semir Džanković, Amna Jusić, Hamza Gušić.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.