ŠAVIJA NAPRAVILA REKONSTRUKCIJU DOGAĐAJA NAKON ŠTO JE SNIMAK NASILJA IZAŠAO JAVNO: Sve upitala jednu VAŽNU STVAR
Nataša Šavija i Srefan Karić, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ATAIMAGES

DETALJNO

ŠAVIJA NAPRAVILA REKONSTRUKCIJU DOGAĐAJA NAKON ŠTO JE SNIMAK NASILJA IZAŠAO JAVNO: Sve upitala jednu VAŽNU STVAR

rekonstrukciju

Objavljeno:

Prethodnog dana pojavio se skandalozni snimak sukoba i svađe Nataše Šavije i Stefana Karića koji je potresao region.

Video snimak je pokazuje šta se dogodilo na spornoj svadbi, nakon koje je Šavija završila u bolnici sa teškim telesnim povredama za koje je zvanično osumnjičen Karić koji je proveo 30 dana u pritvoru. Ubrzo nakon snimka se oglasio njegov advokat Goran Karadarević.

- Ne bih komentarisao snimak za koji ne znam odakle je izvor. Još smo u fazi dokaznih radnji. Nema optužnog akta još - izjavio je.

Nataša Šavija
foto: Printscreen Instagram/natasasavija

Nataša Šavija, takođe je okačila delove pomenutog snimka sa kompletnom rekonstrukcijom i analizom. Prvo je objavila trenutak koji je usnimljen u 22:29:25.

- Izlazi, a posebno obratite pažnju na vreme iznad, kada je on izašao. Evo vam vreme na kamerama, ako se ovde nejasno vidi, pogledajte snimak - napisala je Nataša.

Potom je okačila trenutak sa vremenskom odrednicom 22:31:07.

Nataša Šavija
foto: Printscreen Instagram/natasasavija

- A kad sam ja izašla vidno povređena. Dakle, za manje od 2 minuta, ko je mogao da mi napravi ovakve povrede - napisala je ona.

Nataša je sa povredama glave otišla ponovo u salu i slikala se, a sada je ponovo objavila fotografiju kao dokaz koliko je vremena prošlo od njihovog sukoba do njene povrede.

- Zašto sam se vratila? Bile su mi tašna, telefon i jakna tu, Vrdnik je daleko od moje kuće, gledala sam koji taksi da zovem, kako da se vratim itd. I naravno, tu među ljudima sam se osećala bezbednije. Da nije trebalo da čekam napolju, pa da me stvarno "Pojede mrak", kako mi je dotični pretio - opisala je situaciju starleta.

Povrede Nataše Šavije
Povrede Nataše Šavijefoto: Kurir

Nataša se osvrnula i na jezive komentare koje dobija na svakoj objavi, komentaru ili snimku.

- Zamislite u kakvom društvu mi živimo, gde se polemiše ko je koga prvi udario (a u pitanju su muško i žensko). Ako ste ćoravi, pa niste videli njegovo čupanje i davljenje pre toga, mogli ste makar da vidite da sam ga jedva takla šamarom, a da je meni od njegovog odletela glava, ako ništa. Zašto me nije poslao kući odmah, nego vukao ka izlazu bez stvari, da završi posao i vratio se? Koliko znam, ispred kamera nije bilo, zašto, ne znam. I mislim da je dotični bio svestan toga. Ja lepo kažem praksa. Znači, ja nemam reči. Meni je još jedina nada sudstvo, koje ima više materijala, nadam se da će donet pravičnu presudu - poručila je Nataša na svom profilu.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.