ZAVIRITE U LUKSUZNI STAN JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka POKAZALA POSEBAN NAMEŠTAJ, ovo NE MOŽE svako sebi da PRIUŠTI
Jovana Jeremić, Foto: Tamara Trajković

NOVI DOM

ZAVIRITE U LUKSUZNI STAN JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka POKAZALA POSEBAN NAMEŠTAJ, ovo NE MOŽE svako sebi da PRIUŠTI

Jeremićeva je podelila niz fotografija iz svog novog stana, te otkrila da je ona glavni kordinator svih poslova i da sve pomno prati.

Objavljeno:

Voditeljka "Novog vikend jutra", Jovana Jeremić, nedavno je pazarila stan u centru prestonice za vrtoglavih 200.000 evra, u koji će se uskoro useliti sa naslednicom Leom, a sada je na društvenoj mreži Instagram objavila prve kadrove svoje nove, sređene oaze.

Naime, Jeremićeva je podelila niz fotografija iz svog novog stana, te otkrila da je ona glavni kordinator svih poslova i da sve pomno prati.

- Jedini otišli, drugi došli... Tako ceo dan danas. Kontrolišem i usmeravam jer sam u tome nenadj*biva i ljudi vole da rade sa mnom jer umem i sa tetkicom i sa direktorkom fitme. Takva sam, za sve! To se zove prirodan autoritet, a on se ne crpi iz funkcije, već iz ličnosti čoveka - započela je objavu Jovana.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen/jovanajeremicmilosevic

- Ako je lako, može svako. Teško mogu samo posebni. Mega zaštita, kad već nema ko drugi, barem vrata da me zaštite. Samo ogromno i mega, malo me ništa ne interesuje - napisala je voditeljka u okviru svojih objava na društvenoj mreži Instagram.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.