DUGAČKA LISTA SVEGA ŠTO JE ANA ĆURČIĆ RADILA NA SVOM TELU I LICU: Priznala sve plastične zahvate, JEDNO IZNENAĐUJE
Ana Ćurčić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

video

DUGAČKA LISTA SVEGA ŠTO JE ANA ĆURČIĆ RADILA NA SVOM TELU I LICU: Priznala sve plastične zahvate, JEDNO IZNENAĐUJE

Inale, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", Ana Ćurčić, otkrila je da u bliskoj budućnosti planira da napusti zemlju i odmori od svega

Objavljeno:

Bivša supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, koja je nakon prevare ušla u "Zadrugu i osvojila drugo mesto, uključila se na Instagramu i prokomentarisala svoje učešće u rijalitiju. Takođe otkrila je i koje sve estetske operacije je uradila.

- Radila sam usta pre 15 godina, biopolimer, koji vam ne preporučujem, zato što se meni napravila asimetrija. Jedino što radim na licu, osim svakodnevne nege je mezoterapija. Radila sam i botoks. Stavljala sam i filere kod očiju. Imam samo to. Ništa više ja na licu nisam radila - priznaje Ana u uključenju uživo na Instagramu.

- Operisala sam grudi. Da! Podržavam estetske operacije samo pod uslovom da ne upropastite sebe i da prestanete da ličite na sebe. Mislim da treba zadržati svoj izgled. Za male korekcije sam. Prosto, redovna nega kože je neophodna - zaključuje bivša takmičarka "Zadruge", a kako je nekada izgledala pogledajte u nastavku:

Inale, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", Ana Ćurčić, otkrila je da u bliskoj budućnosti planira da napusti zemlju i odmori od svega, a onda da započne svoj novi posao.

Inale, drugoplasirana učesnica 'Zadruge 6', Ana Ćurčić, otkrila je da u bliskoj budućnosti planira da napusti zemlju
Inale, drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", Ana Ćurčić, otkrila je da u bliskoj budućnosti planira da napusti zemljufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Moji planovi su da idem na odmor, da se izolujem od svega. Sada trenutno moram da idem u emisije. Planiram da se selim. Takođe, kada se preselim aktiviram se oko salona, to sam zapostavila. Posvetiću se i treninzima, pa ću se snimati, možete ispratiti - istakla je ona na svom Instagram profilu.

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.