NIKOLIJA SE DIREKTNO I OTVORENO OBRATILA CELOJ NACIJI: "Kur*etino, ugoj se, ovo je užas"
Nikolija, Foto: © ATA Images

bila je iskrena

NIKOLIJA SE DIREKTNO I OTVORENO OBRATILA CELOJ NACIJI: "Kur*etino, ugoj se, ovo je užas"

Ipak, ona je odlučila da krene drugim putem i svoju karijeru izgradi na potpuno drugi način i inovativnim zvukom

Objavljeno:

Nikolija je poznata na našoj muzičkoj sceni već više od deceniju i svoju karijeru podiže na viši nivo svake godinama projektima koji oduševljavaju njenu publiku.

Nikolija je postala predmet interesovanja medija još u ranoj mladosti s obzirom na to da je ćerka poznate folk pevačice, Vesne Zmijanac.

Ipak, ona je odlučila da krene drugim putem i svoju karijeru izgradi na potpuno drugi način i inovativnim zvukom. Još od tada Nikolija ne prestaje da pomera granice na muzičkom nebu Srbije, a nedavno je pričala i o Vesni Zmijanac.

Nikolija, Nikolija Jovanović
foto: Instagram printscreen/nikolijaofficial

Ona je nakon jedne muzičke saradnje stupila u vezu sa reperom Reljom, koju je par krunisao dvema ćerkicama i njih dvoje važe za jedan od najstabilnijih parova na estradi. Pored velike grupe fanova koji bez prestanka prate Nikolijin rad i sa nestrpljenjem očekuju svaki njen sledeći projekat, postoje i oni koji ne prestaju sa negativnim komentarima na račun pevačice, njenog života i izbora koje pravi. Ona je stoga odlučila da im se obrati jednim iskrenim statusom na tviteru.

- Donela sam vam novi zvuk pre 10 godina, bila jedini ženski artist ovog zanra u muskom svetu, to mi je tad “mama platila” OK. Redjala sam hitove svake godine : “prodala se, presla u folk, fuj”! OK. Zaljubila sam se u coveka s kojim sam vec 9 godina : “rasturila grupu- kurvetina, treba je ubiti” OK. Celu svoju karijeru sve sama placam, nisam niciji projekat, zivim od svoje muzike- uradim pesme za svoju dusu : “ovo je uzas, vrati se na staro” OK. “Ne slika decu, sta glumi?” “Ugoj se, vidi na sta licis!” “Nikad neces biti kao mama” OKEJ! Nikada vam nisam svima bila po meri, sa uvredama sam naucila da zivim “jer to je deo javnog posla”. Na mrznju nikad necu odgovoriti mrznjom. Nikad necu mahati parama koje sam zaradila. Nikad necu probati da se dopadnem vama koji mi uredno servirate mrznju vec vise od deceniju. Vi ste twiter komentar, a moj zivot su moja porodica, ljubav koja me okruzuje, kao i muzika koju radim. Zelim vam svima da budete “neuspesni” kao ja i bicete srecni u zivotu, verujte mi. Much love, Niki -

Bonus video:

00:26

Nikolija konačno otvorila dušu – Evo sa čime se svakodnevno bori

(Espreso / IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.