MOMAK KOJI JE GAĐAO ALBANSKU PEVAČICU OTKRIO ŠTA GA JE NAGNALO NA OVAJ ČIN: Njegovo OBJAŠNJENE FRAPIRAĆE sve
Pevačica, Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

incident

MOMAK KOJI JE GAĐAO ALBANSKU PEVAČICU OTKRIO ŠTA GA JE NAGNALO NA OVAJ ČIN: Njegovo OBJAŠNJENE FRAPIRAĆE sve

Pevačica je završila je sa šavovima na licu

Objavljeno: 13:05h

Bebe Rexha zadobila je povrede na licu nakon što je 18. juna pogođena telefonom na koncertu u Njujorku.

Nikolas Malavanja iz Nju Džerzija uhapšen je i optužen za napad. Pevačica albanskog porekla pokazala je juče na društvenim mrežama kakve povrede je zadobila.

Pevačica je završila sa šavovima na licu, a Nikolas Malavanja je ubrzo uhapšen nakon što je mobilnim telefonom pogodio pevačicu u lice na njenom nastupu u njujorškom Pieru 17.

Optužen za dva napada u tri nivoa
Optužen za dva napada u tri nivoafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Preliminarna istraga njujorške policije "utvrdila je da je 27-godišnji muškarac namerno bacio telefon" na 33-godišnju pevačicu. Reksi je ukazana hitna medicinska pomoć i odvedena je u lokalnu bolnicu. Dobila je nekoliko šavova, saznaje "Rolling Stone" od člana porodice.

Nikolas Malavanja priveden je i izveden pred sud u ponedeljak uveče. Optužen za dva napada u tri nivoa: jedna tačka optužnice odnosi se na uznemiravanje drugog nivoa, jedna tačka na teško uznemiravanje drugog nivoa i jedna tačka za pokušaj napada trećeg nivoa.

Incident se dogodio pri kraju nastupa, i koncert je naglo prekinut
Incident se dogodio pri kraju nastupa, i koncert je naglo prekinutfoto: prentscreen/TikTok/beberexha

Prema kancelariji okružnog tužioca Menhetna, Malavanja nije samo priznao da je bacio telefon. Takođe je izjavio sledeće: "Pokušavao sam da vidim da li mogu da je pogodim i telefonom na kraju koncerta jer bi to bilo zabavno".

Momenat kada je pevačica pogođena telefonom zabeležen je kamerom i snimak je objavjen na Tviteru. Ona je navodno pre incidenta pokazala dvogalvog orla na bini.

Incident se dogodio pri kraju nastupa, i koncert je naglo prekinut. Bebe Rexha, se sinoć posle incidenta oglasila i na Instagramu i na Tiktoku poručivši: "Dobro sam".

Ovaj događaj je poslednji u nizu u opasnom trendu da publika na koncertima baca određene predmete na izvođače.

Konkretni motivi u ovom slučaju nisu poznati. Ali u drugim slučajevima, fanovi su bacali telefone na pevače/pevačice ne da bi ih pogodili, već u nadi da će na neki način stupiti u interakciju sa njima kada im se vrati telefon. Prošlog novembra Hari Stajls pogođen je bombonama u oko tokom nastupa.

1 / 4 Foto: prentscreen/TikTok/beberexha

Bebe Rexha, govorila je nedavno za "Rolling Stone" o novom albumu pa je istakla da su je fanovi nagovorili da na album stavi i pesmu koja je postala hit na Tiktoku. "Malo me maltretiraju, ali ih volim", rekla je tada. "Rolling Stone" objavio je i sliku Nikola Malavanje koju smo vam prikazali.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.