HARAO DOMAĆOM SCENOM PA DOŽIVEO FINANSIJSKI KRAH: Ostao bez BRDO PARA zbog VELIKE PREVARE
Muzičar, Foto: prentscreen/youtube/ Sanja Vučić

OVAKO JE SVE PODNEO

HARAO DOMAĆOM SCENOM PA DOŽIVEO FINANSIJSKI KRAH: Ostao bez BRDO PARA zbog VELIKE PREVARE

Iskreno je govorio o problemu sa kojom se suočio

Objavljeno:

Stefan Cvijović Cvija ostao je bez 300.000 evra pre nekoliko godina. Njega su prevarili i bukvalno su mu uzeli sve pare koje je do tada zaradio.

Sve se desilo u trenutku kada je bio najpopularniji, imao najviše hitova. On je zarađeni novac želeo da uloži u neki biznis. Tada su mu se javili ljudi koji su mu obećali da će svoje pare da umnoži ako bude uložio u gradnju zgrada.

Razmišljajući kako će vrlo brzo postati milioner i da od 330.000 evra može da zaradi tri miliona za nekoliko meseci. Cvija je bez velikog razmišljanja i provere uleteo u ceo posao. Nekoliko meseci kasnije ispostavilo se da je sve bila prevara, a on je ostao bez para:

- Ja sam pre jedno sedam, osam godina krenuo da ulažem u neke nepostojeće stanove, treina milion evra. Imao sam jako težak period kad sam shvatio da je čovek kome sam davao novac nestao. Tu sam shvatio da nikad ne treba da padaš u životu. Meni su se dešavalo padovi u karijeri. Meni je karijera jedna amplituda, nemaš hit, nemaš hit, pa onda imaš. Samo je bitno da budeš istrajan, jak i ne padaš. Jer ja da sam pao u toj situaciji, kada sam pukao i sve to propao bih. I dalje novac nisam izvukao iz toga, ja sam se pozdravio sa tim... A da sam ostao tu kao neko ko je kukao: ,,Jao, šta sada da radim..." Ovako pet godina ja bih propao još više, ja ne bih imao život. Nego sam shvatio: ,,J*bi ga, čekaj, jesam prso, prso, čekaj, ne mogu da vratim vreme, ne mogu, jesam pogrešio, pogrešio". Ideš, guraš brate, cimaš se, praviš se, imam iskustvo imam kontakte, koje nisam imao kad sam imao 22 godine. Imam ljude koje nisam imao tad, znam malo više. I naravno da sam se izvukao iz svega toga - ispričao je Cvija piše Skandal.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.