ISPLIVALO ŠTA JE RTS VODITELJKA RADILA SA STOLAROM MILETOM: Svi je znamo iz JUTARNJEG, a ovakva je PRIVATNO
Bojana Marković, Foto: Espreso

zanimljivo

ISPLIVALO ŠTA JE RTS VODITELJKA RADILA SA STOLAROM MILETOM: Svi je znamo iz JUTARNJEG, a ovakva je PRIVATNO

Bojana je udata i ima ćerku Minju, koja je već bila u režiji "kod mame na poslu"

Objavljeno: 17:32h

Bojana Marković (36) već tri godine gledamo kao voditeljku Jutarnjeg programa Javnog servisa. 12 godina radi na javnom servisu - prvo kao novinar emisije crne hronike "Uviđaj", potom emisije "Šta radite, bre", "Da, možda, ne", a bila je i voditelj emisije "60 najlepšoj pesmama".

Izveštavala je i iz "grin ruma" Beovizije, a svojevremeno je priznala da joj je došlo da zaplače u Jutarnjem zbog čoveka kojeg Srbija zna po humanosti.

"Iznenadio me je stolar Mile, koji godinama pravi stolice za decu, krevete, uopšte nameštaj socijalno ugroženima. Čovek, kog poželite da zagrlite, to su oni ljudi koji plene dobrotom, ljubavlju, humanošću (nisam smela da ga zagrlim zbog korone). Mile je nekako spontano i neplanirano podelio sa gledaocima dirljivu priču o pomoći devojčici. Rekao je da ga je ta situacija gotovo razbolela, nije mogao da ustane iz kreveta. I dalje je govorio emotivno, a ja sam gotovo zaplakala, jedva sam mu se zahvalila na razgovoru", rekla je Branka ranije "Blicu".

Bojana je udata i ima ćerku Minju, koja je već bila u režiji 'kod mame na poslu'.
Bojana je udata i ima ćerku Minju, koja je već bila u režiji "kod mame na poslu".foto: YOUTUBE/CROCODIL

Branka je iz Kraljeva, rođena je 1987. godine i ima tri godine stariju sestru Ivanu koja duže od decenije živi u Nemačkoj.

"Roditelji žive u Kraljevu i najradosniji su kada ugoste unuku, baš u ovom periodu tokom letnjeg raspusta. Gledajući ćerku danas i poredeći njeno sa svojim detinjstvom, shvatam da je privilegija živeti u maloj sredini, koja ti daje slobodu da se igraš na ulici, utrčiš u kuću samo da ručaš, ideš bez pratnje roditelja u prvi razred osnovne…", rekla je voditeljka.

Iako je završila srednju medicinsku, upisala je Fakultet političkih nauka, a ne medicinu.

"Nisam videla sebe kao lekara, toga sam postala svesna čim sam kročila na praksu i pojedina odeljenja u bolnici u Kraljevu. A novinarstvo je stajalo nekako tu, u podsvesti, samo je postojala bojazan da li ću uspeti da upišem fakultet koji prima 160 studenata iz cele zemlje. Ali, eto, uspela sam".

Bojana je udata i ima ćerku Minju, koja je već bila u režiji "kod mame na poslu".

Bojana je udata i ima ćerku Minju, koja je već bila u režiji 'kod mame na poslu'.
Bojana je udata i ima ćerku Minju, koja je već bila u režiji "kod mame na poslu".foto: YOUTUBE/CROCODIL

"Vodila sam jutarnji program kada je bila dojava o bombi u školi, i rekla sam suprugu da je dovede kod mene na posao dok ne završim. Naravno da joj je interesantno da sedi u režiji i gleda sve te monitore! Dolazila je i dok smo radili karavane po Srbiji, sedela u reportažnim kolima, sve je to normalno. Nedavno sam vodila program na Festivalu Zlatne harmonike Kraljeva, bila je u publici, sačekala me pored bine da proveri da li sam, kako kaže, lepo našminkana i kakva mi je haljina", rekla je voditeljka, prenose Vesti online.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Blic / Vesti online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.