OPERISANA MILICA MILŠA: Objavljena PRVA FOTKA
Milica Milša, Foto: Printscreen/Instagram/milicamilsaisakovic

sve je dobro

OPERISANA MILICA MILŠA: Objavljena PRVA FOTKA

- Upravo operisana. Moj Emčić, moj heroj. Ljubav do neba

Objavljeno: 08:08h

Glumica Milica Milša operisana je, a njen suprug Žarko Jokanović podelio je na svom Instagram profilu fotografiju iz bolnice.

Naime, Žarko je uz Milicu u ovim teškim trenucima, a na pomenutoj društvenoj mreži je napisao:

- Upravo operisana. Moj Emčić, moj heroj. Ljubav do neba.

Da podsetimo, glumica Milica Milša doživela nezgodu tokom snimanja prošle godine, prilikom čega je slomila meniskus (koleno), kako je tada pričala, zbog te povrede bi trebalo da ide na operaciju, jer je prelom ostavio posledice koje joj sada otežavaju normalno funkcionisanje.

Da podsetimo, glumica Milica Milša doživela nezgodu tokom snimanja prošle godine, prilikom čega je slomila meniskus (koleno)
Da podsetimo, glumica Milica Milša doživela nezgodu tokom snimanja prošle godine, prilikom čega je slomila meniskus (koleno)foto: Printscreen/instagram/zarkojokanovic

- Vučem velike posledice iz pozorišta, a na snimanju sam prošle godine čak slomila i meniskus. Imam strašnih problema sa zglobovima, sa hrskavicom, tačnije. Trebalo bi uskoro da idem na jednu intervenciju - rekla je Milica za svojevremeno za medije.

Milica je nedavno proslavila sinu 31. rođendan, a tim povodom se oglasila na svom Instagram nalogu:

- Srećan rođendan, sinko! Nikako da shvatim da sam te rodila pre 31 godinu, sve mislim: "To je bilo juče", vreme tako brzo leti, zato uživaj u svakom trenutku i da si nam živ i zdrav i srećan 100 godina! Obožava te majka smaračica - napisala je Milša uz fotografiju sa sinom na kojoj, kako mnogi kažu, izgledaju kao vršnjaci

1 / 4 Foto: Printscreen:instagram/milicamilsaisakovic

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.