KO BI REKAO? STIGLA ZVANIČNA POTVRDA PRODUKCIJE: Dušica Jakovljević NEĆE VODITI EMISIJU, na NJENO MESTO STIŽE ON
Dušica Jakovljević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

VAŽNO

KO BI REKAO? STIGLA ZVANIČNA POTVRDA PRODUKCIJE: Dušica Jakovljević NEĆE VODITI EMISIJU, na NJENO MESTO STIŽE ON

Ovome se niko nije nadao...

Objavljeno: 14:12h

Produkcija rijaliti formata "Zadruga" iako je okončala šestu sezonu i to na veoma uspešan način, kada je treće mesto zauzeo Bilal Brajlović, drugo mesto Ana Ćurčić koja je slovila za najvećeg favorita, a pobedu odnela Aleksandra Nikolić, ne prestaje da priprema novitete i iznenađenja za publiku ružičaste televizije.

U okviru emisije "Narod pita" koju će večeras voditi Darko Tanasijević, gosti će biti Maja Marinković i Bilal Brajlović, trenutno jedan od najaktuelnijih ljubavnih parova koji je pomenuti format iznedrio.

Emisiju će, kao što je već sada poznato, voditi Darko Tanasijević a ne Dušica Jakovljević. To jeste začudilo pojedine, ali nije prvi put da se voditelji smenjuju kada je reč o vođenju ove emisije.

Objava Darka Tanasijevića
Objava Darka Tanasijevićafoto: Printscreen Instagram/darko.tanasijevic

Bilal i Maja, govoriće o svim aktuelnostima, od njihovog pomirenja, preko toga kako vode svoje živote van rijalitija, do preseljenja u Sarajevo, o kom su govorili i za kameru našeg portala. Jedno je sigurno, čeka nas krajnje uzbudljiva televizijska emisija večeras na ružičastoj televiziji.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.