SVI NAGAĐAJU O TOME KOJE JE POREKLO DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Ovo je jedina ISTINA
Dušica Jakovljević, Foto: Nemanja Nikolić

da li ste znali?

SVI NAGAĐAJU O TOME KOJE JE POREKLO DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Ovo je jedina ISTINA

Kasnije, dobija ulogu voditeljke rijaliti-šoua Farma, gde je menjala dotadašnju voditeljku Aleksandru Jeftanović koja je otišla na trudničko bolovanje

Objavljeno: 18:19h

Dušica Jakovljević rođena je 14. novembra 1981. godine.

Kao mlada, pohađala je časove baleta i pevanja, kao deo hora Kolibri. Kako je odrastala, shvatila je da je pevanje i balet ne zanimaju, te je počela sa časovima glume u pozorištu Boško Buha, ali je to kratko potrajalo i sa 17 godina se oprobala u novinarskoj profesiji.

Svoju karijeru započinje u televizijskoj emisiji Sve za ljubav, a kasnije i kao glas „velikog brata” u rijaliti-šou Veliki brat. Javnosti postaje poznata kao deo žirija televizijske emisije Audicija i kao voditeljka emisija Pinkove zvezde i Pinkove zvezdice.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kasnije, dobija ulogu voditeljke rijaliti-šoua Farma, gde je menjala dotadašnju voditeljku Aleksandru Jeftanović koja je otišla na trudničko bolovanje. Nakon što su uvideli njen veliki potencijal, čelnici Pink TV dali su joj ulogu voditeljke rijaliti-šoua Zadruga, gde radi i danas. Tokom 2019. godine, bila je deo žirija takmičenja Pinkove zvezde.

Ona je rođena u Beogradu, gde je završila osnovnu i srednju školu.

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Wikipedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.