MILJANA TOKOM NASTUPA ČUČNULA, A ONDA JE SVENULO: Kamera ZUMIRALA SVE ŠTO NE SME
Miljana Kulić, Foto: Instagram printscreen/Miljana Kulić

kao diva

MILJANA TOKOM NASTUPA ČUČNULA, A ONDA JE SVENULO: Kamera ZUMIRALA SVE ŠTO NE SME

U opisu snimka koji je objavljen nedavno piše: "Miljana nazdravlja publici dok jedva stoji na nogama"

Objavljeno: 18:24h

Miljana Kulić posle diskvalifikacije iz rijalitija zarađuje novac nastupajući po klubovima i redovno se ponosno hvali na Instagramu.

Otkako je diskvalifikovana iz Zadruge, posle čega se nije ni pojavila u superfinalnoj večeri, Miljana Kulić se bacila na nastupe i peva u klubovima širom regiona, međutim, često je na društvenim mrežama predmet sprdnje zbog skandaloznih snimaka sa scene.

Miljana Kulić se bacila na nastupe i peva u klubovima širom regiona, međutim, često je na društvenim mrežama predmet sprdnje zbog skandaloznih snimaka sa scene.
Miljana Kulić se bacila na nastupe i peva u klubovima širom regiona, međutim, često je na društvenim mrežama predmet sprdnje zbog skandaloznih snimaka sa scene.foto: Printscreen/instagram/miljanakulic

U opisu snimka koji je objavljen nedavno piše: "Miljana nazdravlja publici dok jedva stoji na nogama".

Da se ne obazire na negativne komentare, Miljana pokazuje tako što ponosno objavljuje klipove s nastupa na Instagramu, a na najnovijem je pokazala kako tverkuje ispred onih u prvim redovima u publici i koliko bakšiša dobija.

Pored svega, isplivala je i prepiska u kojoj Miljana Kulić "moli" vlasnike klubova da je angažuju, što je ona demantovala na Instagramu i između ostalog poručila: "Psi laju, Miljana Kulić karavan vozi".

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.