ISPLIVALE NEPOZNATE INFORMACIJE O NAŠOJ VODITELJKI: Ove ČINJENICE malo ko zna, na jedno je veoma PONOSNA
Voditeljka, Foto: Marina Lopičić

SVAKA ČAST

ISPLIVALE NEPOZNATE INFORMACIJE O NAŠOJ VODITELJKI: Ove ČINJENICE malo ko zna, na jedno je veoma PONOSNA

Decenijama je već deo javne scene

Objavljeno:

Voditeljka je godinama deo javne scene i veoma je uspešna u poslu kojim se bavi, a malo ko zna koje obrazovanje ima.

Lea Kiš završila je Akademiju lepih umetnosti, smer menadžment u novinarstvu, magistrirala komunikologiju ali i doktorirala na Fakultetu dramskih umetnosti.

Međutim, malo ko zna da je popularna voditeljka svojevremeno bila student Bogoslovskog fakulteta, koji je upisala isključivo po svojoj želji.

– Bila sam jedna od prvih žena koja je upisala Bogoslovski fakultet Srpske Pravoslavne Crkve tih devedesetih godina, i na to sam veoma ponosna– otkrila je svojevremeno Lea Kiš.

Inače, Lea Kiš sa suprugom Momčilom Jokićem i njihovom mezimicom Sarom Miom napravila je pravi mali raj nadomak Beograda.

Kako je jednom prilikom za "Blic" istakla, oni najviše vole da se zajedno okupe kod bazena, a dvorište su uredili sa posebnom pažnjom.

- Sva godišnja doba na Avali su lepa. Leti najviše koristimo deo kod bazena, jer su ovih godina vrućine u gradu bile nepodnošljive. Svaki deo kuće već skoro deceniju sređujemo, tako da nemam baš omiljen kutak. Vreme proleti u prirodi, zaista je pravi odmor u svakom smislu i sve je mnogo opuštenije - otkrila nam je voditeljka svojevremeno i dodaje:

- Kada je opremanje kuće i dvorišta u pitanju, ne konsultujem se sa stručnjacima, jer moj muž voli sam da osmišlja kako dvorište tako i enterijer. On je rođen na moru i živeo je do studija u tom ambijentu, tako da naša kuća na Avali u mnogome podseća na morske kuće. Mnogo kamena, konoba i boje mora... Često nam dolaze prijatelji, mada Sara Mia više koristi kuću na Avali za svoje društvo, često voli da napravi velike zabave i dobre žurke.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Grand Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.