ZADNJU LOŽU OLIVERE JOVIĆEVIĆ SRBIJA JE TADA VIDELA U KRUPNOM KADRU: Ocrtava se sve zbog MINIJATURNIH tangica
Olivera Jovićević, Foto: RTS printscreen

vrela

ZADNJU LOŽU OLIVERE JOVIĆEVIĆ SRBIJA JE TADA VIDELA U KRUPNOM KADRU: Ocrtava se sve zbog MINIJATURNIH tangica

Nekadašnja voditeljka emisije "Upitnik" ima sjajnu liniju u šestoj deceniji

Objavljeno: 14:47h

Nekadašnja voditeljka Javnog servisa Olivera Jovićević (58) je vodila političku tok-šou emisiju "Upitnik" i bila jedno od najprepoznatljivijih lica RTS, a onda je sve iznenadila kada je odlučila da da otkaz posle 18 godina.

Njen privatni život nije nam dostupan na tacni, a pomenuta Olivera je pre par godina napravila izuzetak te smo imali priliku da

Olivera u šestoj deceniji ima sjajnu liniju, a kako je zaronila u vodu, mnogi bi rekli kao prava profesionalka u plivanju. Njeno telo nikoga nije ostavilo ravnodušnim gde je zadala zadatak mnogo mlađim koleginicama kada je izgled u pitanju.

1 / 2 Foto: instagramscreen

Podsetimo, Olivera Jovićević važi za jednu od najlepših voditeljki, a njena ćerka Dunja Jovićević prava je lepotica i liči na majku.

Naime, kako se može videti na njenim društvenim mrežama, Olivera često putuje i obilazi kako svetske metropole, tako i egzotične destinacije, a često na društvenoj mreži Instagram objavljuje fotografije svoje ćerke Dunje i ističe koliko je ponosna na nju.

Ćerka Olivere Jovićević
Ćerka Olivere Jovićevićfoto: Facebook printscreen/ Olivera Jovicevic

Ako je suditi po fotografijama, mlada Dunja je lepotu nasledila od majke, a osim toga, Oliverina ćerka je devojka za primer, a pisalo se da u Beogradu studira međunarodne odnose na Fakultetu političkih nauka.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.