DA LI PREPOZNAJETE ŽENU SA SLIKE? Danas je DRUGA OSOBA, a zbog ovoga je CELA ZEMLJA o njoj BRUJALA
Pevačica, Foto: prentscreen/youtube/M7 Schäfer

nekad i sad

DA LI PREPOZNAJETE ŽENU SA SLIKE? Danas je DRUGA OSOBA, a zbog ovoga je CELA ZEMLJA o njoj BRUJALA

Uvek je važila za atraktivnu ženu

Objavljeno: 14:34h

Pevačica je u muzičke vode uplovila pre više od 20 godina, a u početku je radila kao DJ u jednom klubu.

Kada se prvi put pojavila na televiziji, izgledala je potpuno drugačije nego danas. Naime, imala je kratku plavu kosu i potpuno drugačiji imidž, te malo ko bi je prepoznao.

Na jednoj Instagram stranici pojavio se njen snimak star dve decenije kada je skroz drugačije izgledala.

Reč je o Romani Panić.

Svima je zapalo za oko to što je pevačica zadržala do danas vitku liniju. Ona je u jednoj od emisija otvoreno govorila o zdravstvenom problemu koji je imala u mladosti, a koji je i do danas pati i tada se našalila da baš zbog toga nema problema sa viškom kilograma.

Romana se već godinama bori sa dijabetesom, a i danas prima insulinske terapije koje je dobila još dok je bila tinejdžerka.

Podsetimo, pevačica se pre dve godina našla u centru skandala kada je u Australiji uhapšena sa svojim verenikom nakon što je policija utvrdila da su zajednoj učestvovali u nelegalnom podizanju novca sa bankomata.

Panićeva je tada provela nekoliko meseci u zatvoru, a iako je imala dosta problema, vratila se svom poslu i nekoliko puta od tada je gostovala u emisijama.

- Konkretno, to što mi se dogodilo u Australiji i što sam dospela u zatvor posle mesec dana boravka tamo sebi sam objasnila time da me je Bog na taj način sklonio od nečeg goreg. Uvek od goreg postoji gore. Nikada ne znamo šta nam je to Bog sa tim najgorim pripremio. Sebe sam tako sačuvala. Najbitnije je ostati zdrav i normalan, što sam uspela. To jeste bila lekcija, ali idem dalje. Nemam razlog da se pravdam, samo mi je bilo žao kada sam videla toliko osuđivanja. Mene ljudi kad upoznaju, shvate da nije trebalo tako da me osuđuju - izjavila je Romana za magazin "Glorija".

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.