KAD SE ONA SKINE MRAČNI OBLACI POBEGNU! GOLIŠAVA VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE ZA DOBRO JUTRO: Majko mila, SVE SEVA
Elenora Miljković, Foto: INSTAGRAM PRINTSCREEN/__ELLE.M__

vrela

KAD SE ONA SKINE MRAČNI OBLACI POBEGNU! GOLIŠAVA VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE ZA DOBRO JUTRO: Majko mila, SVE SEVA

Eleonora Miljković objavila seriju slika na društvenim mrežama koje ostavljaju bez daha

Objavljeno: 10:15h

Atraktivna Elenora Miljković zadobila je pažnju gledalaca tokom učešća u Zadruzi, ali i kao prezenterka vremenske prognoze tokom svojih "voditeljskih dana".

Nekadašnja Pinkova voditeljka već neko vreme "živi od Instagrama" na kojem, zahvaljujući svom izvajanom telu, zarađuje od reklamiranja kupaćih kostima i donjeg veša.

Eleonora je sada želela da pokaže nove modele kupaćih pred predstojeću sezonu, ali sve što je uspela jeste da izmami uzdahe pratioca koji su zurili u njene obline koje kipe iz nikad manjih gaćica, ali i gornjeg dela.

1 / 6 Foto: INSTAGRAM PRINTSCREEN/__ELLE.M__

Podsetimo, Eleonora Miljković i danas važi za najatraktivniju učesnicu rijalitija "Zadruga". Ona se takmičila u drugoj sezoni, a i dalje privlači veliku pažnju. Čak i otkad više nije slobodna.

Prošle godine popularna Nora se udala. Njen suprug je Čedo Kočovski, sa kojim je inače pre svadbe godinama unazad bila u vezi.

Atraktivna Makedonka često pozira u provokativnim izdanjima. Naročito privlače pažnju snimci i fotografije na kojima je ona u kupaćim kostimima. Uglavnom je reč o promotivnim kampanjama nekih brendova.

Elenora Miljković
foto: INSTAGRAM PRINTSCREEN/__ELLE.M__

Mi smo tada kontaktirali Noru. Zanimalo nas je da li joj suprug zamera zbog tih provokativnih objava i da li se možda nešto u ljubavi njenog sadašnjeg supruga i nje promenilo nakon venčanja.

– Ne osećam neke drastične promene jer smo živeli zajedno i pre braka. Lepo mi je, srećna sam i da sam znala da je ovoliko lepo biti u braku možda bih se i ranije udala - rekla je Eleonora za Espreso.

Elenora Miljković sa mužem
Elenora Miljković sa mužemfoto: Privatna arhiva

Popularna Nora nam je potom otkrila da li joj muž zamera zbog objavljenih snimaka na kojima je u minijaturnim kupaćim kostimima.

– Ne zamera mi, jer sve što radim je u granicu normale, super zarađujem od toga, a i to radim godinama, to je moj posao i on je znao za to i pre braka, tako da nema razloga da mi zameri - rekla je Nora na kraju našeg razgovora.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.