UPOZNAJTE SLAVICU, MAJKU NINE JANKOVIĆ: Svi se ČUDE njenoj LEPOTI, bože kakva žena FOTO
Nina Janković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

krasne

UPOZNAJTE SLAVICU, MAJKU NINE JANKOVIĆ: Svi se ČUDE njenoj LEPOTI, bože kakva žena FOTO

Majka Nine Janković izgleda nestvarno

Objavljeno: 10:41h

Jedna od naših najlepših glumica, Nina Janković, pokazala je svoju majku Slavicu koja je juče proslavila rođendan. Uprkos brojnim profesionalnim obavezama, glumici je porodica uvek bila na prvom mestu.

Na njenom profilu na Instagramu osim supruga Matije, sina Vukašina i ćerke Ivanke, često se mogu videti i fotografije na kojima je sa roditeljima – Raduškom i Slavicom.

“Najboljoj mami i baki srećan divan dan”, napisala je glumica ispod fotografija sa Slavica koja je napunila neverovatnih 60 godina.

Prelepa glumica Nina Janković
Prelepa glumica Nina Jankovićfoto: Instagram printscreen/janxnina

Osim, majke i ćerke na slikama su se našla i deca glumice, koji su uživali u društvu svoje bake, dok su se nizale čestike, a mnogi su komentarisali i to kako Nina liči na majku i da su definitivno geni zaslužni za njen mladoliki izgled.

Mnogima je promaklo to da i Nina i njena mama neguju prirodan izgled, te se na fotografijama može videti da su obe bez trunke šminke, a jedino što ih krasi je neodoljiv osmeh i šarm.

- Privatno ne koristim mnogo šminke, savladala sam neke od tehnika make-upa pa kada imam vremena, volim da budem sama svoj majstor i da se igram umetnika na sopstvenom licu. Nekada ti eksperimenti daju odlične rezultate, ali kada mi je bitno da budem dobro našminkana, oslonim se na moju šminkerku - priznala je jednom prilikom glumica.

Bonus video:

09:06

20201206 SCENIRANJE - Nina Jaković 3 DEO

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.