SAOPŠTENO KO NAPUŠTA ZADRUGU NOĆ PRED FINALE: U Beloj kući NASTAO MUK nakon OVE ODLUKE, ona je zauzela 20. MESTO
Zadruga, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ZVANIČNO

SAOPŠTENO KO NAPUŠTA ZADRUGU NOĆ PRED FINALE: U Beloj kući NASTAO MUK nakon OVE ODLUKE, ona je zauzela 20. MESTO

Ona je prva za večeras napustila Belu kuću!

Objavljeno: 00:15h

Voditeljka Zadruge Ivana Šopić obavestila je zadrugare da je prvi presek za večeras napravljen, ona je podizala je zadrugare i otkrila ko napušta "Zadrugu".

- Večeras će neko napustiti Belu kuću. Večeras će u kući ostati samo superfinaliti. Jedan par ćemo da dovedemo u pitanje, tačnije njihovo spavanje u zajedničkom krevetu večeras. Danas su bili jako srećni, Žana možeš da ustaneš - rekla je Ivana.

- Svakako sam zadovoljna i hvala svima koji su glasali. Jako sam se uželela Irine. Savršeno me ne zanima ko će šta da kaže i misli, nikome ne polažem račune. Sigurna sam da me bivši muž podržava za sve kao i ja njega, ja svoje prioritete imam napolju i ja Marka nisam vukla i uslovljavala nečim, smatram da ćemo napolju da iskalkulišemo taj odnos, sa moje tačke gledišta mislim da će biti da. Spremna sam da se suočim sa svakakvim komentarima - rekla je Žana.

Voditeljka Zadruge Ivane Šopić
Voditeljka Zadruge Ivane Šopićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Žana je sve rekla. Niko me nije terao da budem u takvom odnosu - rekao je Marko.

- Marko kako si? Ne bih rekla da si dobro - rekla je Ivana.

- Neće mi biti svejedno ako ode, ali možda izađem ja u 3 ujutru. Mislim da će me čekati i siguran sam - rekao je Marko.

- Na mene jedino moje dete može da utiče, ali smatram da potpuno znam šta radim - rekla je Žana.

- Gledaoci su ugrozoili još nekoga, taj neko je muškarac. To je neko ko neće očekivati jer godinama tu osobu prati, podržava i glasa za njega veliki broj ljudi. Ta osoba je otvoreno želela što bolje da se plasira, a to je Janjuš - rekla je Ivana.

Janjuš o izbacivanju
Janjuš o izbacivanjufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Niko nije zakazao, siguran sam imam pravo na to. Tek će krenuti kako treba da bude. Ja verujem u sebe. Hvala Bogu više nemam tako humorističke klipove kao prethodnih godina, ovo je sasvim dovoljno. Ako napustim kuću super, ako ne napustim još bolje, ali ne verujem jer verujem u moju podršku koja znam kolika je, pogotovo u ovom trenutku - rekao je Janjuš.

- Pridružiće ti se učesnik ili učesnica koji je otvoreno rekla da želi da dođe do superfinala, otvoreno je pokazivao ili pokazivala želju da ostane. Matora ti si ugrožena - rekla je Ivana.

- Dizali su me prethodnih dana, čak i da imam osećaj da idem kući ne bih to rekla. Nadam se da ću ostati. Smatram da svi koji smo ostali želimo da ostanemo i treba. Ovde je tolika tenzija i šta god da kažeš bude loša. Ja sam Žani davno rekla da bi mi bilo drago da ostane i da treba da ostane do kraja, mislim da je ozbiljuno otišla s mozgom. Tripuje, a htela sam da je pohvalim - rekla je Matora.

Jovana Tomić Matora
Jovana Tomić Matorafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ko ti je rekao da sam se ja naljutila. Stvarno nisam imala lošu nameru, ne znam što se naljutila - rekla je Žana.

- Ne bi mi bilo drago da ostanu njih dvoje, volela bih da ostanem ja. Bože me oprosti i sakloni. I u konkurenciji sa njima bi mi bilo drago da oako odem ostanu dvoje ljudi koji su mi dragi - rekla je Matora.

- Marko Stefanović može da se pridruži - rekla je Ivana.

- Ja bih se zahvalio svima koji su glasali za ,mene. Ide mi se kući da vidim porodicu i da rešim to, da vidim šta se dešava i da se ispričamo pošteno - rekao je Marko.

- Je l' se plašiš kritika tvoje porodice i da li bi mogli da te poremete toliko da ne dočekaš Sanju? - pitala je Ivana.

Marko o Žani
Marko o Žanifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Pa ne plašim se, objasnio bi im. Ja sam takav, volim odmah da rešim probleme i ne ponosim se. Niko ne može da utiče. Od Žane sam više zaslužio da ostanem - rekao je Marko

Manji palsman zaslužuje Žana, marković, Miljan, Matora, milica, Ivan, svako ko nije prolio suze, krv i znoj, imao je stav i karakter. Nije se libio da bude ono što jeste. Pored svih uspona i padova on je dečko za primer. Imam nizak nivo samopouzdanja, ali kad vidim ko za sebe očekuje koju poziciju, mislim da Marko i ja zaslužujemo peto i šesto mesto - rekla je Sanja.

U pravu je jer je rekla da su se uvek psovli i vređali zarad šoua - rekla je Milica.

Mi smo ostali od prvog do poslednjeg dana zajedno, a ti si vaginu tri puta dala - rekla je Sanja.

Sanja o Marku
Sanja o Markufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ja od prvog dana verujem od njihovu ljubav. Svako ko misli da sam prema njemu neiskrena ne treba da bude u bilo kakvom kontaktu sa mnom - rekla je Matora.

- Je l' vaš prvi sukob bio kad si izvređala Erminu? - pitala je Ivana

- Da, Matora je sama rekla da je pametnija i iskusnija. Sebe je štedela par meseci, neka gledaoci procene da li je to iskreno, po meni je linija manjeg otpora - rekla je Sanja.

- Ja im želim svu lhjubav sveta i sve najlepše, ali takva budalaština je da neko ovde treba da prolike suze, krv i znoj. Ja sam tebi samo rekla da si metla, želim vam svu sreću i ljubav ovog sveta,a ovaj mali je jako nevaspitan i bezobrazan. Izgleda kao kombinacija besnila i steroida. Ti si devojko jedina skinula gaće pijana - rekla je Žana.

- Po prvi put bih ja najviše voleo da izađem. Nisi li ti neki dan imala frku zbog ljubomore prema Maji sa kojom sediš i družiš se, nisi li mesecima zastupala i borila se protiv Ane. Bezveze si mene pomenula dva puta, dok on ćuti, a ti radiš problem bezveze i njemu i sebi i drugima - rekao je Car.

- Ivana Šopić je zatim saopštila zadrugarima da Belu kuću kao 21. superfinalista napušta Žana Omnia.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.