ZAVELA JE MIŠU, ALI I POLA TADAŠNJE JUGOSLAVIJE: Nataša iz "Žikine dinastije" sada je NEPREPOZNATLJIVA (FOTO)
Gala Videnović, Foto: Printskrin/RTS

PRELEPA

ZAVELA JE MIŠU, ALI I POLA TADAŠNJE JUGOSLAVIJE: Nataša iz "Žikine dinastije" sada je NEPREPOZNATLJIVA (FOTO)

Ova zanosna umetnica se 1989. godine preselila u Malibu i od tada živi na relaciji SAD- Srbija

Objavljeno:

Seks simbol osamdesetih, glumica Gala Videnović žarila je i palila scenom u to doba. Pored dobre glume, ona je važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije.

Gala je debitovala u filmu "Moj tata na određeno vreme", proslavila se kao Vesna u filmu Srđana Karanovića "Jagode u grlu", najveću popularnost je doživela u serijalu "Žikina dinastija" kao Ruskinja Nataša.

Sredinom 80-ih je vodila i muzičku emisiju "Rok odeon" sa kolegom Zoranom Cvijanovićem, a početkom 90-ih je igrala u seriji "Metla bez drške".

Ova zanosna umetnica se 1989. godine preselila u Malibu i od tada živi na relaciji SAD- Srbija, a izvor njene sreće jeste reditelj serije "Metla bez drške", Vladimir Aleksić, s kojim ima sinove Demijana i Pavla.

Pre nekoliko godina glumica je doživela saobraćajnu nezgodu kada je na nju na pešačkom prelazu naleteo jedan vozač, naneo joj ozbiljne povrede i od tada se glumica znatno promenila.

Nakon te povrede otišla je na Bali na odmor, gde je, kako je rekla u jednom intervjuu, upoznala čari hindu filozofije življenja.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.