OTKRIVENI DETALJI IZ ŽIVOTA ANĐELE ĐURIČIĆ KOJE NIKO NIJE ZNAO: Sada je isplivala ISTINA, sve CRNO NA BELO
Anđela Đuričić, Foto: Antonio Ahel/ATA Images

KO BI REKAO?

OTKRIVENI DETALJI IZ ŽIVOTA ANĐELE ĐURIČIĆ KOJE NIKO NIJE ZNAO: Sada je isplivala ISTINA, sve CRNO NA BELO

Sve što nismo znali o Anđeli Đuričić

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić koja je u petoj sezoni rijalitija "Zadruga" stekla mnogo simpatija gledalaca svojim kulturnim i patrijarhalnim ponašanjem, nakon izlaska iz šeste sezone rijalitija je na stubu srama zbog veze sa 22 godine starijim zadrugarom Zvezdanom Slavnićem.

Novljanka, koja se u petoj sezoni "Zadruge" istakla po smernosti, imala je vezu sa cimerom Matijom Matijevićem, koji je duplo mlađi od Zvezdana, što je mnogobrojne gledaoce navelo da se zapitaju šta se to sa Anđelom dešava. Mnogi su bili u neverici kad se upustila u ljubavni i seksualni odnos sa Slavnićem, koji je ušao u rijaliti kao muškarac koji je kod kuće ostavio nevenčanu suprugu Anu Ćurčić.

Međutim, tokom Anđelinog učešća u rijalitiju bilo je i onih koji su smaratli da Anđelina veza sa Zvezdanom nije nikakva slučajnost, te su tvrdili da je Đuričićka i ranije imala pik na starije imućnije muškarce. Izvor blizak frizerki iz Herceg Novog rekao je da ona po završetku "Zadruge 5" bacila oko na bogatog crnogorskog biznismena.

Anđela Đuričić poreklo
Anđela Đuričić poreklofoto: Antonio Ahel/ATA Images

- Nenadano joj se desilo da se zaljubi, i to u imućnog biznismena koji drži plažu u Tivtu. Upoznali su se sasvim slučajno, a ona je želela da tu priču podigne na viši nivo. Međutim, kako važi za ozbiljnog dasu u gradu, ugostitelj nije pridavao mnogo značaja njihovom poznanstvu, jer mu nikako nije išlo u korist da se pročuje da se viđa sa zadrugarkom - rekao je izvor za Kurir nedavno i dodao:

- Đuričićeva je nastavila da dolazi na plažu, ali bezuspešno. U tom periodu je dosta potencirala priču u javnosti kako rijaliti nije više sfera njenog interesovanja. Ona se trudila da uvek bude blizu bogatog Crnogorca, često su ih ljudi viđali u zajedničkom društvu.

Podsetimo, Anđela Đuričić diskvalifikovana je iz Zadruge 6 zajedno sa Zvezdanom Slavnićem pre više od desetak dana.

Anđela Đuričić stigla u Crnu Goru
Anđela Đuričić stigla u Crnu Gorufoto: Printscreen/instagram/andjeladjuricic

Onog momenta kako je kročila u "spoljni" svet nju su napadli zbog ostanka u Beogradu, a kako su dani prolazili kritike na kontu nje su se povećavale.

Anđeli su zamerali to što ne viđa roditelje, a toliko je pričala o njima, međutim, izgleda da je Đuričićeva odlučila da stvari vrati u kontrolu svojih ruku.

Objava Anđele Đuričić
Objava Anđele Đuričićfoto: Printscreen/instagram/andjeladjuricic

Ona je danas odletela do Crne Gore, a prvo je objavila fotke iz aviona u okviru kojih se divila njenoj državi.

Kako će izlgedati njen susret sa roditeljima, ostaje nam da vidimo.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.