NAJPOZNATIJE SRPSKE RASPUŠTENICE: Njima je razvod kao dobar dan! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Nebojša Mandić

baš im se ne da

NAJPOZNATIJE SRPSKE RASPUŠTENICE: Njima je razvod kao dobar dan! (FOTO)

Verovatno ste ubeđeni da naše poznate dame zbog svoje popularnosti, lepote i uspeha imaju armije udvarača, pa samim tim i sreće u ljubavi, ali to nije uvek tako
Objavljeno: 15:26h

Čak šta više, naše poznate pevačice imala su puno muka u ljubavi s obzirom da im je zbog čestih poslovnih putovanja i stalnog odsustvovanja od kuće bilo teško da se usklade sa svojim partnerima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zato su naše dame sa estrade neretko iskakale iz veze u vezu, iz braka u brak i na kraju iz razvoda u razvod.

Poslednjih dana najaktuelnija među njima je pop pevačica Nataša Bekvalac koja se razvodi od svog supruga, bivšeg rukometaša Ljube Jovanovića.

foto: Damir Dervišagić

Posle samo dve godine braka, Nataša i Ljuba su rešili da se razvedu, jer su u poslednje vreme sve manje vremena provodili zajedno.

Nataša je sa ćerkom Hanom, odmah nakon što je vest o razvodu procurela u javnost, otišla iz Srbije, a njen suprug spakovao je kofere i smestio se u hotel.

Nataša se pre pet godina razvela i od vaterpoliste Danila Ikodinovića, a razlog je navodno bila Milica Dražin, stomatološka sestra iz Novog Sada, sa kojoj je Dača prevario Natašu.

foto: Damir Dervišagić

Ali Natina koleginica Zlata Petrović imala je još manje sreće u ljubavi! I to duplo manje sreće, a zapravo duplo više razvoda, tačnije čak četiri.

Svi znaju da je bila udata za Hasana Dudića i Zorana Pejića, alo malo je poznato da se još dva puta udavala. Zlata je prvo sudbonosno „da" izgovorila sa samo 14 godina na nagovor majke, a brak je trajao svega dva meseca.

foto: Damir Dervišagić

Zlata je pobegla i vratila se kod majke, ali nije prošlo mnogo vremena, pevačica je uplovila u drugi brak sa harmonikašem iz Gornje Grabovice.

- Oba moja braka trajala su po pet godina. Kod mene se sve završava na prvi pogled. Patila sam posle oba razvoda, ali nijednog trenutka nisam zažalila zbog toga - rekla je Zlata u jednom intervjuu pre par godina.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.