O BRAKU VESNE TRIVALIĆ GODINAMA SE ĆUTI: Sada iznet DETALJ koji je ZAPANJIO naciju FOTO
Vesna Trivalić, Foto: © ATA Images

zanimljivo

O BRAKU VESNE TRIVALIĆ GODINAMA SE ĆUTI: Sada iznet DETALJ koji je ZAPANJIO naciju FOTO

Kum Vesne Trivalić je poznati glumac

Objavljeno:

Prošlo je tri decenije otkako su nas Nikola Kojo i Vesna Trivalić očarali u filmu “Mi nismo anđeli”, gde su igrali momka i devojku, a njihove replike i danas se često citiraju.

Dvoje velikih glumaca tada su postali nerazdvojni prijatelji, a dodatno ih je vezalo i kumstvo koje datira od 2001. godine. Naime, kada se Vesna udala za estetskog hirurga Nenada Pandurovića, Nikola joj je, kako u šali kaže, bio “kuma” na venčanju.

Jedna od naših najcenjenijih glumica nakon udaje se preselila u Dubai, gde se posvetila porodičnom životu – suprugu i sinu Nikoli. U Beograd je retko dolazila, a pauzu u karijeri prekinula je upravo na Kojinu molbu.

Vesna Trivalić
Vesna Trivalićfoto: Damir Dervišagić

Vesna se 2012. vratila u Srbiju kako bi igrala u seriji “Nadrealna televizija”, Neleta Karajlića i Nikole Koja. Zatim je usledio poziv da prihvati ulogu u rediteljskom prvencu svog kuma, filmu “Stado”, a gledali smo je i u njegovoj mini-seriji “Čudne ljubavi”.

Iako skoro da ne daje intervjue, niti eksponira porodicu, Vesna Trivalić je nedavno otkrila da su joj suprug i sin najveća podrška.

- Važno mi je da su mi muž i dete uvek tu, da vodim računa o njima, da ih volim, a vole i oni mene.

Nikola Kojo
Nikola Kojofoto: Saša Đorđević

Inače, Vesnin sin Nikola, koji se zove baš kao i njen venčani kum, stasao je u uspešnog mladića, koji je osnovno školovanje završio u Dubaiu, da bi studije književnosti upisao na univerzitetu u Edinburgu.

Bonus video:

00:33

Vesna Trivalić zatvorila izložbu

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.