UNIŠTEN AUTO TEODORI DŽEHVEROVIČ: Napadači napravili VELIKU ŠTETU
Teodora Džehverović, Foto: Jutjub/idjtv

sramno

UNIŠTEN AUTO TEODORI DŽEHVEROVIČ: Napadači napravili VELIKU ŠTETU

Baš me briga za rupu, nego ću ja opet da promenim znak i neko će opet da mi skine

Objavljeno:

Teodora Džehverović iznenadila se kada je svoj skupoceni auto zatekla razlupan. Pevačica je sve slikala i postavila na društvene mreže.

Teodora Džehverović zatekla je neprijatna scena ispred zgrade. Šokirala se kada je videla da joj neko po drugi put krade znak mercedesa.

– Vi znate da sam ja ljubitelj Mercedesa stvarno, međutim znak na modelu koji trenutno posedujem je jako lako skinuti i to mi se desilo već drugi put. Ja idem i vozim auto sa ovom rupom.

– Vi znate da sam ja ljubitelj Mercedesa stvarno, međutim znak na modelu koji trenutno posedujem je jako lako skinuti i to mi se desilo već drugi put. Ja idem i vozim auto sa ovom rupom
– Vi znate da sam ja ljubitelj Mercedesa stvarno, međutim znak na modelu koji trenutno posedujem je jako lako skinuti i to mi se desilo već drugi put. Ja idem i vozim auto sa ovom rupomfoto: Printscreen/instagram/teodoradzehverovic

- Baš me briga za rupu, nego ću ja opet da promenim znak i neko će opet da mi skine i ja želim da prodam ovaj auto jer koja je poenta da ja stalno kupujem znak koji neko konstantno krade – požalila se pevačica.

Jednom prilikom, Teodori se nije dopalo kako ispadaju fotke koje je pravi njen dečko na pumpi, njihovo poziranje je potrajalo, a na pumpi se napravila poveća kolona.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.