ISPLIVALA FOTKA STRASTVENOG POLJUPCA LEPE LUKIĆ I OVOG MUŠKARCA: Ovako su RAZMENJIVALI NEŽNOSTI, sve PUCA
Lepa Lukić, Foto: Dragana Udovičić

zanimljivo

ISPLIVALA FOTKA STRASTVENOG POLJUPCA LEPE LUKIĆ I OVOG MUŠKARCA: Ovako su RAZMENJIVALI NEŽNOSTI, sve PUCA

Uvek je iskreno govorila o mnogim stvarima

Objavljeno: 14:03h

Lepa Lukić decenijama je već deo estradne scene, tokom svih godina rada izvojila se među svojim kolegama raskošnim glasom, ali i isto tako dobrim pesmama.

Lepa je svoju muzičku karijeru započela davne 1964. godine kada je snimila pesmu "Od izvora dva putića", a ta numera je i posle više od pola veka veliki hit.

Lukićeva je poznata kao veoma iskrena osoba, te često govori i o stvarima iz svoj privatnog života.

Svima je dobro poznato da se udavala tri puta. Godine 1977. godine udala se za estradnog menadžera Vladimira Vladu Perovića, a njihov zajednički život trajao je sedam godina. Njen treći brak sa Milanom Milanovićem trajao je od 2000. godine do njegove smrti 2019. godine.

Na jednoj Instagram stranici pojavila se Lepina fotografija, a kako piše na njoj je sa svojim prvim suprugom. Kamera je tom prilikom zabeležila njihov strastveni poljubac.

Lepa je jednom prilkom govorila šta joj je nekada bilo najbitnije kod muškaraca koje bira.

„Izgled, izgled. I da bude dobar čovek. U kući nisam dala da osete da sam Lepa Lukić. To sam bila za publiku, a za partnera sam bila skromna. Nisu se usuđivali niti tražili da im ugađam. Voleli su me. Ako se nešto poremeti, ja kidam i idem dalje. Nikoga nisam ugrozila, uzimala muževe koji su oženjeni, pa da ih razvodim. Nije me zanimao čovek koji ima ženu jer neću da delim nikoga – bude sa mnom, pa ide kući kod žene. Šta će mi taj? Ako ga voliš, hoćeš ga za sebe“, rekla je Lukićeva jednom prilikom za medije.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.