ČKALJINA UNUKA JE GLUMICA I SVI JE ZNAMO: Kako je moguće da se za ovo NIJE RANIJE SAZNALO?
Čkalja, Foto: Printscreen/domacifilmovi

vrlo lepo

ČKALJINA UNUKA JE GLUMICA I SVI JE ZNAMO: Kako je moguće da se za ovo NIJE RANIJE SAZNALO?

Jovana je jednom prilikom izjavila da je od svog dede naučila mnogo toga, kako o tehničkim aspektima glume, tako i o tome kako se postaviti prema glumačkoj profesiji, kolegama i ljudima koji stoje iza kamere

Objavljeno:

Jovana Petrović, unuka legendarnog glumca Miodraga Petrovića Čkalje, nastavila je porodičnu tradiciju i postala glumica.

Kada je Čkalja preminuo, Jovana je imala 30 godina. Glumački talenat je očigledno porodična osobina, jer su tri generacije Petrovića postale izvanredni glumci.

Jovana je rođena dok se snimala kultna serija "Kamiondžije", a Čkalja je bio očaran svojom unukom. Ljubav prema glumi je možda utkao upravo on. Jovana je odigrala više od dvadeset uloga, a jedna od najupečatljivijih je u seriji "Porodično blago" gde glumi sudsku službenicu. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti i bavi se humanitarnim radom u više dobrotvornih predstava za "Kolo Srpskih sestara".

Jovana je jednom prilikom izjavila da je od svog dede naučila mnogo toga, kako o tehničkim aspektima glume, tako i o tome kako se postaviti prema glumačkoj profesiji, kolegama i ljudima koji stoje iza kamere.

1 / 2 Foto: Printscreen/rts

Njen privatni život nije mnogo eksponiran u javnosti, ali je poznato da je bila u dugogodišnjoj vezi sa kolegom Igorom Pervićem, koji se lečio od zavisnosti od heroina. Pervić je preminuo 2019. godine posle duge bolesti.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.