ZVEZDA SVETSKE KOŠARKE U EMISIJI "PUSTI BRIGU"! Željko Rebrača otkrio kako postati pobednik i uspešan u životu
Pusti brigu, Foto: Kurir

pogledajte

ZVEZDA SVETSKE KOŠARKE U EMISIJI "PUSTI BRIGU"! Željko Rebrača otkrio kako postati pobednik i uspešan u životu

Danas u 17.10 časova na Kurir televiziji ne propustite novu epizodu emisije "Pusti brigu" - očekuju vas sjajn gosti, odlična zabava i uvek dobra atmosfera sa domaćinima Ljiljom Stanišić i Dejanom Šutanovcem.

Objavljeno:

U novoj epizodi novinarka i voditeljka Ljiljana Stanišić ugostiće košarkaša Željka Rebraču sa mladim nadama košarke, sportskog urednika Miloša Bjelinića, šminkerku i aktivistkinju Jelenu Maćić i dermatologa Olgicu Matić.

Zvezda svetske košarke, Željko Rebrača, koji je u studio doveo nekoliko svojih naslednika za koje se veruje da će biti novi Jokić i Teodosić osvrnuo se na svoju karijeru. Željko je otkrio kako se postaje pobednik i kako biti uspešan u životu, u kojoj zemlji mu je bilo najbolje dok je igrao i živeo, ali i koji je njegov najveći uspeh. Priču o sportu i životu začinio je i urednik sportskih strana u Kuriru, Miloš Bjelinić.

Pored priče o sportu, imali smo i deo namenjen lepoti, nezi i doterivanju, ali i vaspitanju dece sa šminkerkom Jelenom Maćić i doktorkom Olgicom Matić. Doktorka je otkrila da devojčice već sa 13, 14 godina dolaze sa željom da urade prve estetske zahvate što je šokiralo sve u studiju. Jelena je govorila o Severini i drugim ženama koje su, kako ona kaže, preterale sa estetskim zahvatima.

01:01

Danas u 17.10 časova na Kurir televiziji ne propustite novu epizodu emisije Pusti brigu

Nema sumnje da vas očekuje još jedna uzbudljiva epizoda emisije "Pusti brigu" s toga ne propustite danas u 17.10 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.