SKANDALOZNO OBAVEŠTENJE U ČAČKU: Studentima prete smrću zbog Raste! (FOTO)
Foto: Prinstcreen/Youtube

šok šokova

SKANDALOZNO OBAVEŠTENJE U ČAČKU: Studentima prete smrću zbog Raste! (FOTO)

Brojnim stanarima studentskog doma u Čačku zabranjeno da u sobama puštaju hitove supruga Ane Nikolić, jer će im u suprotnom život biti ugrožen
Objavljeno:

Fanovi Stefana Đurića Raste koji žive u Studentskom domu uČačku našli su se na udaru, i to samo zato što vole njegovu muziku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Na društvenim mrežama osvanulo je obaveštenje da je u pomenutom centru striktno zabranjeno puštanje hitova supruga Ane Nikolić - jer ih u suprotnom čeka smrtna kazna: - Obaveštavaju se studenti, stanari doma, da je glasno puštanje Raste od sada kažnjivo smrću - navedeno je u obaveštenju, uz jasnu opomenu sledeće sadržine:

- Usluga dekapitacije nije besplatna i sve troškove snosi prekršilac - stoji na istom papiru, a u potpisu „Studentski centar Čačak“.

foto: Kurir

Ovim povodom pozvali smo upravnika Zorana Radomirovića, koji nam je pojasnio situaciju.

- Verujte da sam obišao sve oglasne table u domu koje su pod ključem i da to obaveštenje nisam video. Studentima svašta može da padne na pamet. Naravno da znam ko je Rasta i nemam ništa protiv toga da studenti slušaju njegovu ili neku drugu vrstu muzike. Neko voli njegov rad, neko ne, i to je sasvim u redu - smatra Radomirović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.