ZAVIRITE U PORODIČNI DOM NIKOLE KOJA: Glumac napravio PRAVU BAJKU van Beograda, kao HOLIVUD
Nikola Kojo, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PRELEPO

ZAVIRITE U PORODIČNI DOM NIKOLE KOJA: Glumac napravio PRAVU BAJKU van Beograda, kao HOLIVUD

Prekrasna kućica, izrađena od prirodnih materijala, njegov je kutak iz snova, sinonim za mir i relaksaciju

Objavljeno: 16:53h

Ima već desetak, možda čak i petnaestak godina kako je Nikola Kojo poželeo da gradsku gužvu zameni mirom. Noćne prestoničke klubove, zadimljene restorane i pozorišne bifee, koje je ranijih godina gotovo svakodnevno posećivao, napustio je bez osvrtanja, a prioritet dao životu u prirodi daleko od gužve u saobraćaju, galame, sirena, smoga, uopšte svih onih stvari koje čoveku draže nervne završetke i samim tim utiču na njegov nervni sistem, uzrokujući bespotrebni stres.

Uloga oca tri mezimice u velikoj meri zaslužna je za ovu drastičnu promenu dramskog umetnika, nekada velikog ljubavnika i boema, koji je po rođenju svojih mezimica krenuo sa izgradnjom vikendice nadomak Beograda. Dom Nikole Koje smešten je u zabačenijem delu Sopota, delu gde se samo mogu videti kukuruzišta i polja pšenince, kao i drvored koji pravi hladovinu.

Prekrasna kućica, izrađena od prirodnih materijala, njegov je kutak iz snova, sinonim za mir i relaksaciju. Vrlo često, kada god mu vreme i poslovne obaveze to dozvoljavaju Kojo posećuje svoju vikendicu, neretko mu društvo pravi i supruga, bivša manekenka Aleksandra, a budući da se u dvorišnom delu nalazi i bazen tokom letnjih dana i ćerke sa svojim drugarima česti su posetioci.

Nikola takođe voli da u svom bajkovitom kutku gosti prijatelje umetnike, voli da se pohvali svim detaljima čiji je inicijator lično on bio, dok napominje da je cvrkut prica jedini zvuk koji se čuje. Upravo to ga je privuklo priorodi, gde može da se prepusti svojim mislima, priprema u miru nove projekte, uči tekst i slično.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.