OVO NE SME DA SE PROPUSTI! STUDENTI FDU SPOJILI NESPOJIVO: Uzmite kokice, "Moja Slavice" stiže na TV!
Moja slavice, Foto: Espreso

"mOJA SLAVICE"

OVO NE SME DA SE PROPUSTI! STUDENTI FDU SPOJILI NESPOJIVO: Uzmite kokice, "Moja Slavice" stiže na TV!

Sitkom "Moja Slavice" u produkciji studenata FDU

Objavljeno: 11:49h

Studenti treće godine filmske i televizijske produkcije na Fakultetu dramskih umetnosti snimili su pilot epizodu sitkoma pod nazivom “Moja Slavice”. Ovo ostvarenje je nastalo pod mentorstvom profesora Gorana Pekovića i stručne saradnice Martine Krivokapić.

Radnja sitkoma “Moja Slavice” dešava se u izmišljenoj pošti na periferiji grada gde poštanske službenice i radnik obezbeđenja provode svoje uobičajene radne dane ispunjene raznim dogodovštinama.

Ali nad njihovim životima se nadvija tamni oblak u vidu opasnog prevaranta koji vara i potkrada poštanske službenice. U urnebesnoj komediji saznaćemo da li će Marko uspeti da prevari službenice i opljačka poštu.

Ovog puta u sitkomu ispred kamera se nalaze glumačke zvezde Jelena Gavrilović, Maja Šuša, Nikola Šurbanović, Jelena Puzić, Nataša Aksentijević, Ognjen Nikola Radulović, Ivan Kirinčić i Nađa Dulić. Publika će imati priliku da se susretne na malim ekranima sa poznatim reperom Igorom Panićem, poznatijim pod scenskim imenom Nucci.

1 / 4 Foto: Espreso

Pilot epizoda sitkoma “Moja Slavice” biće premijerno prikazana 3. juna na Producentskom danu, međunarodnoj manifestaciji posvećenoj studentskim radovima koja se tradicionalno održava svake godine na Fakultetu dramskih umetnosti.

@mojaslavice_fdu

samo ljubav za sektor produkcije

♬ original sound - ?

Režiju sitkoma potpisuje Sara Kamarit dok su scenario napisali studenti treće godine ftv produkcije, Marta Alimpijević, Danilo Joković, Milica Stolić i Mila Todorović.

Specijalnu ilustraciju za ovaj sitkom uradio je čuveni Bob Živković.

Premijera će se održati sutra u 19:10h na FDU.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.