"U PITANJU JE MINIMALNO ŠEST MESECI ZATVORA": Oglasio se advokat Stefana Karića, ovo su svi DETALJI
Nataša Šavija i Stefan Karić, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ATAIMAGES

EVO ŠTA GA ČEKA

"U PITANJU JE MINIMALNO ŠEST MESECI ZATVORA": Oglasio se advokat Stefana Karića, ovo su svi DETALJI

"On se dobro oseća, spreman je na sve ovo što ga čeka u narednom periodu" rekao advokat Stefana Karića

Objavljeno:

Stefan Karić prvog maja je u toku jedne proslave udario bivšu rijaliti učesnicu Natašu Šaviju i tom prilikom joj, kako je ona isticala, povredio oko, te polomio viličnu i jagodičnu kost, zbog čega je morala na hitnu operaciju.

Šavijino stanje se u jednom trenutku pogoršalo, a drugi put je primljena u bolnicu u septičnom stanju. Zbog incidenta, Karić je bio u pritvoru u Sremskoj Mitrovici, odakle je juče pušten, a Nataša je juče davala svoj iskaz povodom ovog slučaja u Osnovnom sudu u Rumi.

Stefanov advokat Goran Karadarević pričao je o Karićevoj mogućoj kazni i tom prilikom otkrio da mu zbog nanošenja teških telesnih povreda preti kazna zatvora i to do pet godina.

Oglasio se advokat Stefana Karića
Oglasio se advokat Stefana Karićafoto: prentscreen/youtube/HYPE TV

- Videćemo kakav će biti ishod... Ako se sve dokaže vezano za povrede, kazna je od šest meseci do pet godina zatvora. On se dobro oseća, spreman je na sve ovo što ga čeka u narednom periodu - rekao je Stefanov advokat .

'Ako se sve dokaže vezano za povrede, kazna je od šest meseci do pet godina zatvora' rekao je Stefanov advokat
"Ako se sve dokaže vezano za povrede, kazna je od šest meseci do pet godina zatvora" rekao je Stefanov advokatfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Iskreno, devojka verovatno pored svega što joj se dogodilo može da izjavljuje svašta. Žao mi je kako joj se to dogodilo. Povreda sa okom, to ne znam kako joj se desilo. Mi smo imali koškanje, stvarno ne znam kako je povredila oko. Traje suđenje, dali smo izjavu i ona i ja, ja ne mogu bez advokata da dajem informacije. Tokom celog dana smo se čuli, ona me je pitala da ide sa mnom, ja sam malo popio, rekao sam joj da dođe. U jednom momentu je moj drug izašao po nju, ona se naljutila zbog toga. Onda pošto joj nisam pružio toliko pažnje, ona je počela da histeriše i da vileni, to je bilo u toaletu. Jeste bilo koškanje, ona je meni lupila šamar i ja njoj, ali nisu to sada neki udarci da ja mogu nekg na taj način da povredim. Ja nikad nisam bio ranije nasilan, žao mi je, ima pravo da priča to i da bude besna. Njoj se to desilo što se desilo, posle toga ona se vratila na proslavu, posle toga šta je radila, ja ne znam - rekao je, između ostalog, Stefan Karić.

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Kurir/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.