RODNA KUĆA MITRA MIRIĆA ORONULA I PUNA SMEĆA: Ovde je ODRASTAO PEVAČ, evo kako sve DANAS IZGLEDA
Mitar Mirić, Foto: Damir Dervišagić

da li ste znali?

RODNA KUĆA MITRA MIRIĆA ORONULA I PUNA SMEĆA: Ovde je ODRASTAO PEVAČ, evo kako sve DANAS IZGLEDA

Imanje na kojem je odrastao sa svojom porodicom obilazi njegov srednji brat Sava

Objavljeno: 12:41h

Pevač Mitar Mirić napravio je jednospratnu kuću u Ugljeviku, u gradu gde se nalazi i kuća u kojoj je rođen.

Imanje na kojem je odrastao sa svojom porodicom obilazi njegov srednji brat Sava, koji živi u blizini, ali svrate i najstariji Boban, koji živi u Nemačkoj, kao i pevač, koji se na početku karijere nastanio u Beogradu, u samom centru grada.

Ekipa Kurira posetila je nedavno ovaj grad u Bosni i Hercegovini. Tamo sva tri brata imaju po jednu kuću, a samo srednji pokosi i sredi dvorište na imanju na kojem su rođeni. Ono se nalazi malo dalje od centra Ugljevika. Tamo su zatekli oronule tri jedinice i štalu. Otvorena ulazna vrata, zarđali katanci i polomljeni prozori ono su što prvo ugledali.

Kuća Mitra Mirića u rodnom mestu
Kuća Mitra Mirića u rodnom mestufoto: NEMANJA NIKOLIĆ

U kućama se nalazi velika količina smeća, a fasada otpala. Na pojedinim prozorima nema stakla, ali i dalje stoje stare zavese, iza kojih se kriju šut i otpad, ali i delovi koji otpadaju sa krova kuće.

U okolini kuće nije bilo nikoga, ali su zato u centru grada bili raspoloženi da pričaju o Miriću.

- Često dođe, viđam ga, ali, iskreno, ne znam šta radi i kako provodi vreme. Nije se promenio otkad je postao poznat - rekla je komšinica Slavka, koja je pokazala gde se nalazi Mitrova nova kuća.

U kućama se nalazi velika količina smeća, a fasada otpala
U kućama se nalazi velika količina smeća, a fasada otpalafoto: NEMANJA NIKOLIĆ

U lepo sređenom dvorištu bio je parkiran auto sa beogradskim tablicama. Pomislili su da je pevač došao na odmor, ali im je vrata kuće sa žutom fasadom otvorila mlađa žena, koja se predstavila kao njegova ćerka Sanja.

- Sa porodicom živim u Beogradu, ni tata ne živi ovde, ali svratimo, svi volimo da dođemo, vuče nas rodni kraj. Moja deca su zavolela ovo mesto. Tatu vuče da dođe u Ugljevik što češće, on je završio i školu ovde, ovde su mi i dva strica, njegova rođena braća. Bolje sa njima da vidite o njegovom detinjstvu. Oni su isto muzikalni, jedan pevuši amaterski, a drugi svira harmoniku. Moja deca su pokupila njihov talenat, starija ćerka Aleksandra ide u muzičku školu i svira klavir, a sin Mitar, koji je i dobio ime po dedi, sada će da krene, i to verovatno harmoniku da svira. Moja deca su snimala spotove za Mari Mari. Pre dve nedelje tata je imao nastup u blizini, pa je došao na nekoliko dana, ja sam bila sa klincima, pa smo proveli kvalitetno vreme zajedno - rekla je Sanja.

Ovako je izgleda kuća Mitra Mirića
Ovako je izgleda kuća Mitra Mirićafoto: NEMANJA NIKOLIĆ

Porazgovarali su i sa srednjim bratom Savom.

- Ponosan sam na Mitra. Mi smo muzikalna porodica, volim da pevam. Mitar ima jači glas, a moj je prijatniji za slušanje - rekao je Savo Mirić, pa dodao:

1 / 6 Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

- Mitar je zvezda, ne voli baš da mu svako prilazi. Kada je dobro raspoložen i ako je veseo, hoće sa svakim da popriča. On živi od starih hitova, ponekad snimi nešto novo. Najviše mu zameram što je zaljubljive prirode. On voli žene, ali i one njega. Zaljubi se brzo i onda posle pati 10 godina, ne može da je zaboravi. Voleo je lepe žene, pa posle samo problemi. Čovek je davao dve kuće u Orašju na Savi i restoran samo da mu Mitar bude zet, ali on nije hteo, otišao je sa drugom ženom. Sklon je ženama i avanturama, ali je dobar čovek i pevač. Njegova supruga je lepa žena, ali ih je imao mnogo lepših. Mislim da je mom bratu trenutno najveći problem što stari. Jeste njega popularnost promenila u jednoj meri, ali najviše ga plaši što prolaze mladost i lepota. On se plaši da neće više biti lep, on se farba, sve je to zbog žena.

Bonus video:

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media