OVA ŽIVA VATRA OD ŽENE JE SUPRUGA SAŠE MILOŠEVIĆA MARETA: Konačno otkriveno kako se slaže s njegovim SINOVIMA
Saša Milošević Mare, Foto: Dragan Kadić

porodica

OVA ŽIVA VATRA OD ŽENE JE SUPRUGA SAŠE MILOŠEVIĆA MARETA: Konačno otkriveno kako se slaže s njegovim SINOVIMA

Druga supruga Saše Miloševića Mareta takođe je umetnička duša

Objavljeno:

Druga supruga Saše Miloševića Mareta ovako se slaže sa njegovim naslednicima iz prvog braka.

Jedan od naših najuspešnijih kompozitora, Saša Milošević Mare svoju privatnost trudi se da drži podalje od očiju javnosti, te ne čudi što malo ko zna da on iza sebe već ima jedan brak iz kojeg ima ima dva sina, Luku i Ognjena.

Budući da je nakon razvoda on porodicu osnovao sa drugom ženom, sa kojom se takođe ostvario u ulozi roditelja trećeg sina Vanje, oni koji su u Maretov bračni život upućeni, pitaju se kako su sinovi iz prvog braka prihvatili njegovu izabranicu.

Saša Milošević Mare
Saša Milošević Marefoto: Damir Dervišagić

U kakvom su odnosu Ksenija Milošević, inače diplomirani violinista, i njegovi naslednici saznali smo putem fotografija koje su isplivale u javnost, tačnije onih koje je druga supruga Saše Miloševića Mareta sama i objavila.

Budući, da poseduju nekretninu na crnogorskom primorju, kompozitor i njegova porodica godinama unazad letuju u Budvi, a slobodno vreme i van sezone oni često iskoriste da tamo provedu.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram

Ipak, nije samo tročlana porodica ta kojoj morska klima prija, tu su i Maretovi sinovi iz prvog braka koji vole da uživaju u čarima leta, suncu i svim drugim aktivnostima, pa i oni neretko sa ocem, maćehom i mlađim bratom spakuju kofere i upute se na ovu lepu destinaciju.

Fotografije koje su na jednom od njihovih odmora nastale svedoče o divnim odnosima koje svi oni zajedno neguju, kao i tome da između Ksenije, Luke i Ognjena nema zle krvi već su prisutne samo lepe emocije, ljubav i razumevanje koje je ključ svakog kvalitetnog odnosa, a o čemu je uostalom poznati kompozitor jednom prilikom govorio za naš magazin.

- Ne mogu reći da nisam radio na tome da se moja deca i Ksenija slažu. Srećan sam što je Ksenija uvek imala razumevanja za moj prethodni život iz kog, hvala Bogu, imam dva sina. Lagano je, bez pretencioznosti, izgradila veoma lep odnos s njima. Ognjen i Luka prvo su nju potpuno prihvatili, a onda i brata, kog su i priželjkivali. Vanja je uneo opšte olakšanje u naše odnose. On je, bukvalno, dete ljubavi koje raste okruženo ljubavlju - izjavio je Mare za Story pre nekoliko godina.

Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijom
Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijomfoto: M.M./ATAImages

Bonus video:

00:45

ESPRESO POKRENUO VELIKU AKCIJU SA GOCOM TRŽAN: Snimila je poruku Milanu Rabrenoviću (21) koji ima autizam

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.