NIKO JE NIKAD NIJE VIDEO U JAVNOSTI: Ova plavuša je ŽENA Šaka Polumente, pevač priznao da je VARAO NA SVE STRANE
Šako Polumenta, Foto: Marina Lopičić

porodica

NIKO JE NIKAD NIJE VIDEO U JAVNOSTI: Ova plavuša je ŽENA Šaka Polumente, pevač priznao da je VARAO NA SVE STRANE

Ovako izgleda Vesna Polumenta, supruga pevača Šaka Polumente.

Objavljeno: 09:26h

Šako Polumenta dobio je svoje peto unuče, a ponosni deda ne krije radost zbog prinove u porodici. Radosne vesti sa njim je dočekala supruga Vesna sa kojom je pevač u braku punih 22 godine.

Pevač sa porodicom živi u Podgorici gde su sagradili svoj dom, a uprkos brojnim skandalima koji su pratili Polumentu, ali i spekulacijama o neverstvu, Vesna je i dalje njegova najveća ljubav.

Par je imao bračnu krizu pre desetak godina koju nisu mogli da prevaziđu. Šako Polumenta se, kako je sam priznao, 2010. godine razveo, ali kasnije i pomirio sa suprugom.

Šako Polumenta
Šako Polumentafoto: Marina Lopičić

"U svakom braku dođe loš trenutak. Kod nekog to traje duže, a kod nekog kraće. Mi jesmo bili razdvojeni, ali nije bilo neprijateljstva i nikad nisam otišao od dece, a ni od nje. Za sve što je bilo potrebno bio sam tu", rekao je on 2013. godine.

"Imao sam mnogo ljubavnica, zna to moja žena. Od 1995. do 2010. smo bili zajedno, ali smo stavili tačku. Dobijao sam svašta nešto od ljubavnica i devojka, i donji veš su skidale baš na stejdžu. Nisam nikada rekao da sam oženjen ni jednoj", rekao je Šako i dodao:

Pevač priznao da je imao ljubavnice
Pevač priznao da je imao ljubavnicefoto: Damir Dervišagić

"Ja neću svoju ženu da ponizim, ona je meni celog života nešto sveto. Imao sam ljubavnica posle 2010, ne kajem se, bilo mi je lepo. Nešto u tom trenutku nije radilo, ali moja žena je žena mog života, ona je junak. Ljubavnice su devojke koje pozdravljam, mi se i danas viđamo i popričamo. Ja sam mnogo puta bio izmirisan od ženskih parfema, a da nisam bio ni sa jednom".

Ovako izgleda Vesna, supruga Šaka Polumente:

Bonus video:

00:20

Šako Polumenta za Espreso čestita srpsku Novu godinu

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.