TANJA SAVIĆ BILA U DEPRESIJI: Pevačica progovorila o svojoj BOLESTI, niko nije znao da PROLAZI KROZ HOROR
Tanja Savić, Foto: Printscreen/pink

potresno

TANJA SAVIĆ BILA U DEPRESIJI: Pevačica progovorila o svojoj BOLESTI, niko nije znao da PROLAZI KROZ HOROR

Nikada svojevoljno nisam želela da odustanem od muzike. U jednom periodu života sam bila toliko anksiozna i depresivna da sam se osetila uplašeno

Objavljeno:

Popularna folkerka Tanja Savić u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' otkrila je kakav je njen trenutni emotivni status, kao i da li će opet stati na ''ludi kamen''

Moj emotivni status je diskutabilan. Nemam pratnera, ali kao što vidite, sijam i sigurna sam da će ta moja energija privući nekog i da će se opet desiti ljubav. Što se tiče ''ludog kamena'', više nikada neću stati na isti. To više nije za mene - rekla je Tanja.

Ona se prisetila i teškog životnog perioda, kada je živela sa suprugom Dušanom Jovančevićem, sa kojim je dugo vodila bitku oko sinova, koje je bez njenog znanja odveo u Australiju.

1 / 3 Foto: Dragan Gajić Gaja

Nikada svojevoljno nisam želela da odustanem od muzike. U jednom periodu života sam bila toliko anksiozna i depresivna da sam se osetila uplašeno. To se desi kad imate partnera koji vas kontroliše toliko da vi postanete njegova marioneta. Za svakakva dešavanja u životu, za sitnice, vi pitate partnera za dozvolu. Ja sam u tom trenutnu izgubila sebe - priseća se Tanja i dodaje:

Odlučila sam da se spasim. Depresija, nesanice, loša krvna slika... Sve sam to preživela. Sada je to iza mene jer sam odlučila da sebi moram sa pomognem i da se promenim - kaže ona.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso / Premijera)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.