HITNO SE OGLASIO ACA BULIĆ! Najavio SOUČAVANJE sa ZVEZDANOM: Slavnić se PREBLEDETI nakon OVIH REČI
Aca Bulić, Foto: Dragan Kadić, Ana Paunković, Printscreen Instagram anacurcic

svi detalji

HITNO SE OGLASIO ACA BULIĆ! Najavio SOUČAVANJE sa ZVEZDANOM: Slavnić se PREBLEDETI nakon OVIH REČI

Bulić će, kako kaže, što pre stupiti u kontakt sa Zvezdanom

Objavljeno: 13:45h

Bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, često se pozivala na svog prvog momka Dragana Acu Bulića sa kojim je i nakon raskida ostala u prijateljskim odnosima i koji je tokom njenog učešća u "Zadruzi" zadužen za brigu o njenoj deci.

Nakon što su Zvezdan i 22 godine mlađa ljubavnica Anđela Đuričić diskvalifikovani iz "Zadruge", uselili su se u stan njegovog oca Moke Slavnića.

Domaći mediji stupili su u kontakt sa Acom Bulići koji je otkrio da li je kontaktirao Zvezdana nakon njegove diskvalifikacije.

Aca Bulić otkrio da li se čuo sa Zvezdanom
Aca Bulić otkrio da li se čuo sa Zvezdanomfoto: Printscreen RTV Pink

- Nisam, nisam... Razmišljao sam o tome, ali nisam još uvek. Iskreno sam razmišljao o tome da ga pozovem, da malo popričamo i da se smiri cela situacija jer je ovo otišlo predaleko. Pokušaću preko nekih prijatelja, koji su se sinoć čuli sa Mokom, da ih kontaktiram, da vidim šta se dešava - rekao je Aca, a onda otkrio da li je stupio u kontakt sa Aninom decom i da li je posetio stan u kom su živeli?

Zvezdan Slavnić
Zvezdan Slavnićfoto: Nemanja Nikolić

- Ne, s njima sam na vezi i rekao sam im da me zovu odmah ako ih bude zvao ili došao u stan kod njih. Iskreno, deca su u strahu, zato sam i hteo da ga zovem. Ja sam ih posavetovao koliko sam mogao, ali opet gledam, ljudi, 21. je vek... - završio je Bulić za Pink.rs

Bonus video:

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.