U OVOJ KUĆI POD AVALOM JE ODRASLA MAJA MARINKOVIĆ: Pravi raj na ZEMLJI, mnogi će joj ZAVIDETI (FOTO)
Maja Marinković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OAZA MIRA

U OVOJ KUĆI POD AVALOM JE ODRASLA MAJA MARINKOVIĆ: Pravi raj na ZEMLJI, mnogi će joj ZAVIDETI (FOTO)

U ovoj kući je odrasla rijaliti zvezda

Objavljeno: 13:03h

Rijaliti zvezda Maja Marinković godinama živi sa ocem Takijem Marinkovićem u stanu koji imaju u beogradskom naselju Jajinci, a do tada su živeli u kući pod Avalom, gde je ona provela i čitavo detinjstvo sa ocem i dedom.

Kuća je jednospratna, sa potkrovljem, a upravo tu je kontroverzna zadrugarka provela svoje detinjstvo.

Inače, života u ovoj kući Maja se rado seća jer ju je upravo tu i viđala majka kada je sa njom izgladila odnose, a koja ju je napustila još kao bebu.

Maja Marinković je odrasla na Avali
Maja Marinković je odrasla na Avalifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Bila je vesela devojčica uvek, trčkarala je tu stalno. Još od malih nogu je volela da bude u centru pažnje. Sećam se da su je zvali srpska Rubi po čuvenoj lepotici iz latino-američke serije. Davno su se odselili odavde, ona dugo nije bila, a Taki malo, malo pa dođe. Ima ovde golubove i brine o porodičnoj kući - rekla je komšinica nedavno za Telegraf.

Kuća Maje Marinković na Avali
Kuća Maje Marinković na Avalifoto: Privatna arhiva

Oko kuće je puno zelenila, a Taki se potrudio da sve lepo dekoriše, te se na svakom koraku može videti cveće sa kojim je Majin otac ulepšao dvorište.

Podsetimo, Majin otac Taki Marinković oglasio se za Espreso nakon što je Anđela Đuričić udarila Maju.

Naime, Taki nam je na samom početku razgovora otkrio kako je Maja kao i da li se čuo sa produkcijom Zadruge.

Taki otkrio kako se oseća Maja
Taki otkrio kako se oseća Maja foto: Youtube / Printscreen / zadruga

- Maja je dobro, malo je ugruvana od pada, ali hvala Bogu dobro je nije slomila vrat, svi smo se uplašili i Majina mama i svi kada smo videli kako ju je ona vukla. Kako ju je cimunula pozadi mogla je da joj slomi prišljenove, povukla ju je za kosu isčupala joj je nadogradnju. Svi smo videli isto nema tu šta, hvala Bogu nije se završilo na tragičan način - rekao je Taki pa dodao:

- Lepo im je Veliki šef rekao da se smiri i da nema više nasilničkog ponašanja ali izgleda da je Anđela dete otišla za živcima i da nije dobro, pa je i samu sebe povređivala, pokušala da seče vene i šta je sve radila. Nakon svega što se dogodilo u zemlji trebali su svi da povuku ručnu i da se smire - rekao je Taki za Espreso.

Taki o Maji
Taki o Majifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Taki takođe kaže da zadrugari u Maji vide konkurenciju, te da je zbog toga napadaju.

- Maja ništa nije rekla, sada sam gledao klipove na kojima Zorica Marković priča Miljanu da Maja ništa nije uradila, cela kuća se urotila protiv nje, osetili su konkurenciju pred završetak i videli da Maja vrlo lako može da pobedi i sad dušamni idu protiv nje na sve moguće načine. Maja drži program od 7. septembra, a njih nema nigde.

Taki otkrio da li će tužiti Anđelu
Taki otkrio da li će tužiti Anđelufoto: Aleksandra Čolić

Upitali smo Takija da li će podneti tužbu protiv Anđele Đuričić.

- Ja nisam tužibaba, to Maja šta ima da rešava sa njom neka rešava, ja se ne bavim takvim stvarima, ja neću da se kačim sa decom, ja sam jedan veliki gospodin, šta ne volim da se desi svom detetu ne volim ni tuđem. Oni mrze Maju to se vidi, oni po ceo dan idu u pljuju Maju, ja ne mogu da verujem da ima tolika mržanju u njihovim očima, oni bi nju ubili da mogu, ali stvarno. Ja ne volim nikakav vid nasilja pogotovo nakon svih tragičnih događaja u našoj zemlji ali ne znam šta je Maja njima skrivila - završio je Taki za Espreso.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.