POTOPLJEN SPLAV SRPSKE NOVINARKE!
Vesna de Vinča, Foto: Vladimir Sporčić

haos

POTOPLJEN SPLAV SRPSKE NOVINARKE!

Vesna De Vinča bila zarobljena

Objavljeno:

Vesna De Vinča punih 16. godina živi u svojoj kućici na vodi i spremna je na sve vremenske nepogode.

Međutim, kada je novinarka i vlasnica kompanije "Mis Ju" želela da krene na jedan modni događaj, bila je zarobljena, a voda joj je bila do kolena.

Vesna se spremila i krenula na jedan modni događaj, ali kako je otvorila vrata svoje kuće na vodi, sve je bilo poplavljeno. Brzo je sve pozatvarala, a kako bi izašla na obalu morala je da se vere po metalnoj ogradi.

Vesna De Vinča
Vesna De Vinčafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Komšije su je snimile, pa je Vesna postavila snimak uz objašnjenje kako se ponaša u ovakvim situacijama.

- Meni je svaki dan neizvesnost. Odnosno moj izlazak u civilizaciju! Prilagođavanje je majka opstanka dragi ljudi! Ovih dana sa osmehom tako živim. Možda ću i čamcem morati na spavanje. Desilo mi se dva puta. Nosim i peškirće ako upadnem u vodu, kao i preobuku za ne daj Bože - rekla je Vesna i sebe nazvala pravim Spartancem.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/vesnadevinca

- Spartanac- to mi je životni princip! Juče sam krenula skockana na reviju Bate Spasojevića. Spremna usput i za partizansko ratovanje. Prava sam samurajka koja je sve prepreke pretrčala, odnosno preletela - rekla je Vesna.

Bonus video:

02:09

GLADUJE SKORO 40 DANA, A OSEĆA SE ODLIČNO! Vesna De Vinča otkrila metode sa kojim ćete SMRŠATI ALI I OČISTITI SVOJ ORGANIZAM

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.