PRVO OGLAŠAVANJE DANIJELE DIMITROVSKE NAKON NAVODA DA IMA NOVOG DEČKA: Manekenka poručila SAMO JEDNO
Danijela Dimitrovska, Foto: Instagram printscreen/danijeladimitrovska

KRATKO I JASNO

PRVO OGLAŠAVANJE DANIJELE DIMITROVSKE NAKON NAVODA DA IMA NOVOG DEČKA: Manekenka poručila SAMO JEDNO

Bili su zajedno i na odmoru, ali nisu hteli da postavljaju zajedničke fotografije na društvene mreže kako bi svoju vezu sačuvali što duže u tajnosti

Objavljeno:

Danijela Dimitrovska posle razvoda sa voditeljom Ognjenom Amidžićem, uplovila je u vezu, kako prenose domaći mediji, sa šest godina mlađim biznismenom Jevremom Kosnićem, koji se nekada aktivno bavio fudbalom.

Navodno, njih dvoje su šest meseci zajedno, bili su zajedno i na odmoru, ali nisu hteli da postavljaju zajedničke fotografije na društvene mreže kako bi svoju vezu sačuvali što duže u tajnosti.

Danijela se, pošto je vest da je sa šest godina mlađim biznismenom odjeknula kao bomba, budući da je i njen bivši suprug Ognjen u ljubavi sa skoro 20 godina mlađom voditeljkom Minom Naumović, sad oglasila na društvenim mrežama i zahvalila se svojim fanovima koji su lepo komentarisali njen video.

- Hvala na svoj ljubavi i komentarima ispod ovog videa- napisala je lepa Danijela.

Naime, bivša manekenka je pre tri dana objavila video pitajući pratioce koji autfit im se najviše sviđa, a oni su počeli da nižu komentare i hvale njen izgled.

Danijela Dimitrovska
Danijela Dimitrovskafoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

"Lepa dama" "Šta onom čoveku bi da te ostavi !? Ima li on mozga uopšte , kukala mu majka", "prelepa si u svemu", "Prelepa Danijela", "Kad si zgodna svaki autfit je dobar", samo su neki od komentara.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.