EVO ŠTA ĆE SE DESITI SA GRANDOM, SAŠA POPOVIĆ ODLUČIO: Posle toliko DECENIJA ništa više neće biti isto FOTO
Saša Popović, Foto: Dragana Udovičić

PRELOMIO

EVO ŠTA ĆE SE DESITI SA GRANDOM, SAŠA POPOVIĆ ODLUČIO: Posle toliko DECENIJA ništa više neće biti isto FOTO

Saša Popović je od početka u ovom projektu i zna sve "tajne" ovog muzičkog takmičenja.

Objavljeno:

Zvezde Granda emituju se već skoro dve decenije i jedna emisija bila je najgledanija i oborila sve rekorde, a princip takmičenja je svih ovih godina manje-više bio isti.

Ipak, nekadašnji direktor Grand produkcije i čovek koji zauzima glavno mesto u ovom projektu, Saša Popović, najavio je velike promene već od sledeće sezone.

Saša Popović lično vodi audicije za prijavljivanje novih kandidata za Zvezde Granda, a kada je najavio u kojim gradovima i kog datuma će biti ogranizovane audicije za novu sezonu, pomenuo je i da će naredna sezona svima biti veliko iznenađenje.

Zvezde Granda
Zvezde Grandafoto: Printscreen Zvezde Granda

"Pozivamo kandidate, ne samo nove, nego i stare, zato što menjamo sistem takmičenja, ali dijametralno menjamo. Videćete o čemu se radi, biće najzanimljivija sezona uopšte koju smo radili", poručio je Saša Popović i zaintrigirao sve koji prate ovo takmičenje koje je iznedrilo brojne slavne pevače koji su baš na ovoj sceni započeli muzičku karijeru. Među njima je i Slavica Ćukteraš, koja je tek nedavno otkrila tajnu o Zvezdama Granda i "nameštenom takmičenju", posle osamnaest godina.

Saša Popović je od početka u ovom projektu i zna sve "tajne" ovog muzičkog takmičenja, a za njega kažu i da je pravi mag domaćeg šoubiza, kojem je i dalje posvećen iako je u penziji, pa se očekuje d njega da je opet smislio pravu stvar!

Bonus video:

00:36

Saša Popović u emisiji Sceniranje otkrio kako je protekao prvi susret sa Lepom Brenom

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.