"DOK SMO BILI SREĆNA PORODICA..." Edita progovorila o DETINJSTVU, o ovome NIKADA NIJE PRIČALA
Edita Aradinović, Foto: Damir Dervišagić

otvorila dušu

"DOK SMO BILI SREĆNA PORODICA..." Edita progovorila o DETINJSTVU, o ovome NIKADA NIJE PRIČALA

U bioskopu je imala tremu - odmah se setila svog detinjstva.

Objavljeno: 19:04h

Pop zvezda Edita Aradinović pozajmila je glas galebu u sinhronizovanoj verziji crtanog filma "Mala sirena", čija je premijera održana prošle nedelje u jednom beogradskom tržnom centru.

Edita je u intervjuu za "Ekskluzivno" priznala da nije ni razmišljala o tome da li da prihvati poziv.

- Zamislite kako bi bilo da sam odbila nešto ovako lepo? Ovo je bukvalno životni poziv! Ovo mi je bila želja, ispunila se jedna od mojih najvećih životnih želja - rekla je Edita, koja se isprva plašila da će joj ponuditi da daje glas Maloj sireni.

Edita Aradinović o crtanom filmu 'Mala sirena'
Edita Aradinović o crtanom filmu "Mala sirena"foto: Ata images

- Bila sam ubeđena da ja treba da prilagođavam svoju boju glasa galebu, a da ne pričam kada sam dobila poziv... Zvao me je Srđan Mobi Dik u vezi sa crtanim filmom "Mala sirena", pomislila sam: "Bože, ja imam pesak u glasu, ne mogu da izvučem tako visoke tonove", i kaže mi on:"E, znaš onog galeba? E, njega treba da glumiš", ja reko: "Dobro je"! Prilagođavala sam svoj vokal, rekli su mi da pričam normalno i prirodno. Nije lako, ali je bilo vrlo, vrlo zanimljivo, ovo iskustvo ću pamtiti zauvek.

Edita o detinjstvu
Edita o detinjstvufoto: Ata images

U bioskopu je imala tremu - odmah se setila svog detinjstva.

Baš imam tremu, kao kada sam bila mala. Dok su moji roditelji bili u braku i bili sretna porodica, dolazila sam da gledamo film. Uvek sam bila preuzbuđena, doduše dva puta smo bili u bisokopu, jednom s tatom, jednom s mamom. Gledala sam "Kirikua" oba puta!

Na kraju intervjua, pevačica je istakla da je njen novi studijski album u potpunosti završen, ali da i dalje ne može da ga objavi zbog stravične tragedije koja je Srbiju zavila u crno.

Pevačica o novom albumu
Pevačica o novom albumufoto: Ata images

Album je gotov, ali moja energija trenuttna i moj osećaj mi je rekao:"Pusti, nije vreme". Ne mogu još da odbolujem situaciju koja se desila. Ako bih već izbacivala, izbacila bih ceo album. Svi jedva čekamo da to sve krene, ali kada se sve zvezde poklope i bude malo lepše vreme.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.