SEKA ALEKSIĆ NAKON RAZGOVORA SA DEVOJČICOM IZ VRBASA SAOPŠTILA SLEDEĆE: Ovo je REAKCIJA učenice
Seka Aleksić, Foto: Marina Lopičić

ovako se oseća

SEKA ALEKSIĆ NAKON RAZGOVORA SA DEVOJČICOM IZ VRBASA SAOPŠTILA SLEDEĆE: Ovo je REAKCIJA učenice

Devojčica je veoma srećna

Objavljeno: 16:39h

Seka Aleksić čula se sa devojčicom, učenicom osmog razreda OŠ "Petar Petrović Njegoš", koja je mesecima trpela poniženja svojih školskih drugara, i presrećna je što će sa pevačicom ići na maturu.

"Devojčica iz Vrbasa i njeni roditelji vas sve pozdravljaju, zahvaljujem se na podršci i presrećna je jer ću ja biti njena pratilja na maturi", napisala je pevačica na svom Tviter nalogu.

Podestimo, učenica osmog razreda OŠ "Petar Petrović Njegoš" u Vrbasu mesecima je trpela poniženja svojih školskih drugara zato što je romskog porekla, a za to se saznalo tek kada je porodični prijatelj njenih roditelja na Fejsbuku objavio šta se dešava.

seka aleskić
foto: prentscreen/twitter/Seka Aleksic

Pevačica Seka Aleksić čim je videla objavu na društvenim mrežama javila se porodici i obavestila ih da će ona da ide sa devojčicom na maturi, budući da niko od njenih vršnjaka nije hteo da ide sa njom. Aleksićeva se prvo čula sa porodicom koja joj je rekla da je devojčica oduševljena što će sa pevačiom da dođe na matursko veče.

Sve je počelo kada je jedna korisnica na Tviteru objavila priču o devojčici koja trpi nasilje od strane svojih vršnjaka u OŠ "Petar Petrović Njegoš" u Vrbasu.

- Devojčici su u školu doneli bakarnu žicu da bi je ismevali jer je Romkinja, u smislu vi skupljate bakar, pa evo da učestvujemo. Otac vozi kamion po Evropi, a majka drži cvećaru. Niko ne želi s njom na maturu... I svi ćute! Tako učestvuju u nasilju. Je l' ovo Srbija koju hoćemo? - napisala je nepoznata žena, a Seka je odmah odlučila da stane uz devojčicu i bude joj velika podrška.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.